Alfa 159 na czarno

alces1

Aktywny
Auto
AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6
Tak się zastanawiam jak wyglądałaby Alfa 159 w czarnym kolorze, gdyby klamki polakierować albo okleić na czarno. Przyciemnić boczne kierunkowskazy, z przodu polakierować albo okleić na czarno chromowane tuby reflektorów i ramki halogenów. Okleić, albo polakierować listwy chromowane między reflektorami, a grillem. Wymienić motylek na ten od Brery.
Może by tak zrobić taką symulację, żebyśmy zobaczyli jak to wygląda?
Pozdrawiam.
- Rafał

165.jpg

166.jpg

167.jpg

:D

168.jpg

Ostatnia edycja:
Wg. mnie za ciemno i nie widac detali, jakie posiada 159-tka (m.in grill, który jest b.charakterystyczny)

Pfourul, dzięki wielkie :)
Faktycznie na pierwszym zdjęci fajnie to wygląda i właśnie o takie zmiany mi chodziło.
Pozdrawiam.
- Rafał

Wg mnie kolejmy raz sie potwierdza ze 159 jest tak doskonala w swojej formie ze lepiej nie bedzie a moze byc gorzej

Ciemne dodatki wyglądają dobrze na jasnym aucie.
Mi bardzo podoba się biała alfa, z ciemnymi felgami, ciemnymi szybami.
Ciemne felgi i dodatki w ciemnym aucie zlewają się z resztą auta i nie ma żadnego efektu

A mnie się podoba oklejenie alfy - cała na biało... a maska, dach i klapa bagażnika - czarny mat :)

Spoilerek jakis musi byc dla zachowania sportowego zaciecia. Jak dla mnie czarny grill i czarna szyba "piatka" i bedzie rewelacja. Potem tylko zabawa w berka z policja:) ale czego to sie nie robi dla frajdy hehe

spojler lipa straszna , taki wiejski tjuning ..... w alfie to mozna sobie ewentualnie zmieniac felgi i to tez trzeba wiedziec jakie ....

Polakierowane listewki miedzy lampami a scudetto.

Sory za jakosc, gdyz robione z komorki i przy kiepskim swietle. Jak wymienie maske w przyszlym tygodniu to w sloncu moge pstryknac.

Załączniki

• zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    91.5 KB · Wyświetleń: 355
Amortyzatory
Powrót