Jakis fajny pomysl 156

nie mam dziur, ale widac ze to dlugo nie wytrzyma... i nie chce tego robic na "odwal sie" sie ze zakryje i niech leci dalej, chce to oczyscic i zakonserwowac w taki sposob zeby przyszly wlasciciel nie klnal gdy je zdejmie a bedzie mial ochote zalozyc oryginalne... i to nie jest tylko moje zdanie, ale i zaufanego lakiernika

Kup z AutoDs od kolegi z forum, a nie takie badziewie.. Ewentualnie Sportpackowe nakładki, najlepsze do serii. Niedawno na bazarze widziałem, a jak nie znajdziesz, to się zgłoś do mnie, to Ci załatwię takie.

no wlasnie seria... tak ogladam te progi z ds'a, ale chyba seria sportpack bedzie lepsza

Jak Cię nie stać na pełny sportpack to odpuść sobie bo to takie podcieranie du.y szkłem..
Ni to dobrze ni to źle.. Seria to seria no chyba ,że lubisz jak ktoś stojący obok na światłach pomyśli sobie ,że jakiś wieśmak na laminacie się lansuje..
Albo idziesz na całość tzn. pełny sportpack ,albo robisz z siebie wieśniaka ni to za szybkiego ni to za wściekłego..
Serii nie oszukasz zawsze będzie widać ,że to nie to...

A co oprócz progów i terenowego zawiasu odróżnia zewnętrznie sportpack od serii??? Przecież gość chce założyć progi tylko na dodatek sportpackowe są delikatne i nie walą po oczach jak jakiś laminaty z allegro. Z tą wsią to bym zrozumiał jakby założył ławkę z parku na tył i pług do sniegu na przód. Zakładaj chłopie sportpackowe a potem najwyżej sportowe spręzyny . Do -40mm producent uznaje gwarancje . Także wystarczy do seryjnych kupić springi i będziesz zewnętrznie miał full opcje.

no i tak zrobie, tylko musze zdobyc te sportpacki... a z tego co ogarniam to ciezko;/

Jak Cię nie stać na pełny sportpack to odpuść sobie bo to takie podcieranie du.y szkłem..
Ni to dobrze ni to źle.. Seria to seria no chyba ,że lubisz jak ktoś stojący obok na światłach pomyśli sobie ,że jakiś wieśmak na laminacie się lansuje..
Albo idziesz na całość tzn. pełny sportpack ,albo robisz z siebie wieśniaka ni to za szybkiego ni to za wściekłego..
Serii nie oszukasz zawsze będzie widać ,że to nie to...
Widziałeś kiedyś 156 FL bez sportpackowych progów ?
wioską jest to że producent nie przewidział do tak pięknego auta seryjnych progów

zrobilo sie cieplo i biore sie powoli za alfe... czeka mnie praca z progami... ale narazie mysle o pomalowaniu zaciskow, przez ten koloro nie moge sie zdecydowac jaka barwe wybrac...? jedni mowia zolta, inni czarna, a inni blekit... a wy co myslicie?;)

Też mam taki kolor i mi juz tu na forum doradzili uniwersalny czerwony. Ale chętnie zobaczył bym efekty prac innych. W innych kolorach

kupie dzis zolty, i sprawdzimy efekt;) w razie czego i kolor zmienic mozna

Czekam na jakies foto :) Moja alfa niestety jest na wymianie rozrządu już dłuższy czas i muszę z tym czekać :(

dzis nawet nie dalem rady farby kupic... a w sumie co myslicie o zlotym, lub srebrnym? ogolnie jaki byscie kolor zaproponowali(dowolny)...?

Mi się jakoś złoty ani srebrny nie widzi przy tym kolorze niestety. Może zmienił bym zdanie jak bym zobaczył ale sam bym na pewno tak nie zaryzykował

Amortyzatory
Powrót