• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] AR 147 Bianco Polare

PrzemekB

Nowy
Auto
147 1.9 140KM
Cześć

Proszę o opinię:

http://www.youtube.com/watch?v=aOPeR9VyfG0

Mi się generalnie bardzo podoba oprócz felg, wolałbym zwykłe srebrne od gta.
Zastanawiam się czy taki efekt można uzyskać oklejając (wrap) samochód folią czy trzeba lakierować ?

chyba najładniejsza 147 jaką widziałem, kolor powala

Ślicznie pasuje ten kolor do niej... Taki biały połysk z laminatem i jest kozak :D

a jaka dokladnie folia mozna uzyskac taki efekt?
znacie jakas konkretna folie

Ostatnia edycja:
Widziałem już ten filmik już kiedyś :) moim zdaniem zarówno wykonanie filmiku, jak i auto genialne. Może te felgi trochę ciemniejsze byłyby lepsze, np w graficie, chociaż z tym autem i ładnie świecącą się oponką naprawdę nieźle to wygląda:)

oczywiście, że można okleić auto. Wybór folii jest spory, koszt będzie nieco mniejszy niż pomalowanie auta (oczywiście mowa w obu przypadkach o renomowanych zakładach specjalistycznych).

Auto z filmu jest polakierowane na kolor biały.. i jeśli za oklejenie trzeba zapłacić 3500-4500zł to licząc 400zł za lakierowanie elementu, lakierowanie nie wyjdzie drożej.. Tyle płacę na jednej z najlepszych jakościowo lakierni w mojej okolicy.

Fajnie się prezentuje 147 w białym kolorze.. bardzo fajnie.. Te niebieskie światełka to troszkę wioska, ale to drobiazg.. :)

Fajnie się prezentuje 147 w białym kolorze.. bardzo fajnie.. Te niebieskie światełka to troszkę wioska, ale to drobiazg..

Widziałem już ją wcześniej w sieci i też mi się spodobała :) Co do niebieskich światełek, to myślę że LEDowe postojówki mogą kontrastować z ta bielą ;) Z resztą nie ma to jak obejrzeć ją na LIVE ;)

brunetkę mam obok siebie ;)
a blondynkę hmm... niewiem, nie chciałbym kopiować samochodu bo felgi jeszcze mam tylko przemalować budę i felgi by trzeba ;))

brunetkę mam obok siebie
a blondynkę hmm... niewiem, nie chciałbym kopiować samochodu bo felgi jeszcze mam tylko przemalować budę i felgi by trzeba )

Wiem jak dojść do konsensusu :)
Kup swojej brunetce białą i będzie git, Twoja AR będzie miała siostrę ;)

Białą 156 SW ma Alfetka1987, nie wiem czy dokładnie taki sam lakier ale wygląda ładnie :) Wyjątkowo :)

Też już kiedyś widziałem ten filmik... Co do światełek to według mnie fajnie wyglądają :)

Amortyzatory
Powrót