Chromowane obwódki szyb w 159

Pankuś

Nowy
Auto
AR 159 1.9 JTDM 16V
Co powiecie na taki pomysł żeby nakleić wokół szyb chromowaną listwę.
Fajnie by to wyglądało z klamkami, a w TI zgrało by się to z lusterkami.

Załączniki

• alfa159v.jpg
    alfa159v.jpg
    42.2 KB · Wyświetleń: 1,096
Zgadzam się z Pawłem! Żenada!
Ale to tylko moje zdanie.

No wiadomo o gustach się nie dyskutuje :P
A waszym zdaniem w innych autach które mają to w standardzie też wieś?

No wiadomo o gustach się nie dyskutuje :P
A waszym zdaniem w innych autach które mają to w standardzie też wieś?

Inne auta to.. inne auta. Tutaj piszemy o 159. Na tym zdjęciu nie dość, że grill i logo są zaczernione to jeszcze ramki al'a chrom... Jaki by to miało sens i niby czym miało by to być zrobione? Taśmą/listwą samoprzylepną z allegro? Co chwilę mam u siebie w garażu takie twory (zazwyczaj VW) i nie dość, że trwałość tego patentu jest znikoma to jeszcze wygląda to żenująco.

Nie wiem jakby to wyglądało na żywo, ale... jestem raczej przeciwny, tym bardziej, że to nie będzie fabryka, a co za tym idzie z trwałością też cudów nie będzie.
Pozdrawiam.
- Rafał

Daj Pan spokój!... :P
Jeśli listwy są fabryczne, to może to jeszcze jakoś z przymrużeniem oka przejdzie (wiadomo rzecz gustu), ale jak jest to coś takiego... to będzie z tego agro... :D

ale jakoś mi się to nie uśmiecha, pewnie poucinane ze zwykłych za 20 zł.

Nawet nie poucinane - z opisu aukcji:

SA TO PROFESJONALNE LISTWY SAMOCHODOWE KTÓRE WYSYŁAM W KAWAŁKU - SAMEMU TRZEBA PRZYCIĄĆ ODPOWIEDNIĄ DŁUGOŚĆ ŻEBY WSZYSTKO DOKŁADNIE PASOWAŁO

Ogólnie opis tej aukcji mi się nie podoba - cena w aukcji 59zł, w opisie:

PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST KOMPLET NOWYCH LISTEW CHROMOWANYCH WOKÓŁ SZYB. CENA ZA CAŁOŚĆ WSZYSTKICH LISTEW.

A kilka wierszy niżej okazuje się że to 59zł to jednak nie za całość wszystkich listew bo:

SAME LISTWY DOLNE - 59 ZŁ
DOLNE + GÓRNE 99 ZŁ KOMPLET

No racja kojarzy :) a swoją drogą to niezła ta aukcja, sprzedawca specjalizuje się tylko listwach chromowanych.

o ile z daleka wygląda to znośnie (chociaż nieco odbija się od auta moim zdaniem) to podejrzewam z bliska rażące będą wykończenia, łączenia, przełamania, zgięcie, itp.

Amortyzatory
Powrót