• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany, Widziana, Widziani :D

Właśnie nie zawsze. Ale już ją tam widziałem wcześniej tylko nie wiedziałem że to Twoja :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnego Spidera :ciao:widzianego dzisiaj na ul. Zagórskiej. Pomachałem przez szybkę mojego SWagonika.

Pozdrawiam kolegow z czerwonej 156 na tkn....,,witalismy'' sie w świętokrzyskim parku jakoś w święta dokladnie chyba w sobotr:)

Pozdrawiam również kolegę z czarnej 159 sw na tos...mrygnales mi awaryjnymi, jechalem za Toba pare tygodni temu nad zalewem na brodach...

Ps. Jeżdżę czarna 147 przed liftem:)

Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 widzianej dzisiaj ok 7.20 na ul. Wrzosowej w Kielcach.
Zauważyłem w ostatniej chwili :hello:

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej alfy widzianej dzisiaj na pl. Wolności w Kielcach po 17.

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 przed fl w sedanie :) spotkaliśmy się w Kielcach na ulicy wojska polskiego 1 lipca ok. godziny 19, kolega pierwszy machnął ale odmachałem :D pozdrawiam :)

30.07.2014 Pozdrawiam kolegę z białej Brery w Kielcach na 9 wieków :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na ramkach forum stojącej na światłach przed Castoramą na pasie do skrętu w lewo w ul. Wrzosową. Było to gdzieś ok. 9. Jechałem w stronę miasta i machałem.

Pozdro dla kolegi z Alfa Romeo 166 widzianej dzisiaj po 11:00 na ul. Radiowej w Kielcach. Pomachałem z zaparkowanej po prawej stronie AR 156 SW w kolorze Blue Cosmo. Oglądałeś się żeby zobaczyć kto macha :D

Dla miłej Pani ze 156, wczoraj w okolicach Szydłowa:-)

Wysłane z tablet tapatalk 2

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Alfy 33 z ramkami, widzianej w Sandomierzu na drodze biegnącej do zamku, około 17. Szedłem pieszo:)

Pozdrowienia dla wszystkich Alfaholików z Kielc, których jeszcze nie widziałem na ulicach :)

A ja pozdrawiam tych wszystkich posiadaczy AR których pozdrawiam a oni ze niejakim zdziwieniem próbują sobie przypomnieć skąd mogą mnie znać, ewentualnie sprawdzają czy światła są na pewno włączone albo czy coś im z auta nie odpada :) Przezabawne sytuacje z tego wynikają :P

Pozdrowienia dla kolegi z AR 166 widzianej wczoraj na skrzyżowaniu przy stadionie Korony :)

Dzisiaj ok 13, granatowa GTV skrecala w Krakowie z Igolomskiej w stronę centrum nowej huty. Tyle zauważyłem ze TSZ i bat na dachu :)

Wczoraj ok 16 czarna AR 159 sedan na ramkach widziana na ul. IX Wieków pomiędzy ul. Warszawską a ul. Kościuszki. Pani jechała lewym pasem i skręcała na światłach w ul. Warszawska ja jechałem prosto AR 156 SW. Pozdrawiam :)

Pozdrowionka dla kolegi z granatowej AR147 TSZ... na ramkach forum widzianej przy Orlenie w Sukowie, a także czarnej AR 156 skręcającej przy Castoramie w ul. Wrzosową w stronę Bukówki :)

Ta 147 to czarna nie granatowa ;) no chyba, że jest granatowa AR147 z TSZ na ramkach i też była w Sukowie wczoraj ;)

Również pozdrawiam, ale nie widziałem Cię, jechałeś Alfą? o której godzinie ? po 18 ?

Ostatnia edycja:
Ta 147 to czarna nie granatowa ;) no chyba, że jest granatowa AR147 z TSZ na ramkach i też była w Sukowie wczoraj ;)

Również pozdrawiam, ale nie widziałem Cię, jechałeś Alfą? o której godzinie ? po 18 ?
Chyba że się jeszcze nie obudziłem i koloru dobrze nie widziałem :) Jechałem dziś rano po 7 w stronę Kielc AR156 SW Blue Cosmo na ramkach forum.

Amortyzatory
Powrót