Widziany, Widziana, Widziani :D

Pozdro dla kierownika ciemnej 147 widzianego 26.05 około godz. 15 na wylocie z Sandomierza. Migał machał :D w deszczu nie zauważyłem tablic :)

Ja pozdrawiam oramkowaną 147 na pinkniku rodzinnym zpue pod stadionem we Włoszczowie z napisem "wole pchać alfe..."

LG G4 + Tapatalk

Dzisiaj był jakiś zlot w Kielcach czy tylko przejazdem ?

ostatnio nie było żadnego spotu w ck....

Pozdrawiam kierowniczke białej AR GT z czarnym dachem napotkanej dzisiaj przed Lidlem na Śląskiej w Kielcach

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

pozdro dla kierownika/kierowniczki Gt czerwonej na TK widzianej wczoraj koło 14 koło bazarów :D

Pozdrawiam TST 30166, widzę po forum, że to Choco.
Spotkaliśmy się w piątek ok 1 w nocy, na Shellu w Niemczech jadąc w kierunku Polski, dzięki za mały sprint ;)
sorka trochę wam okopciłem Forda :D

całą drogę nie spotkałem żadnej Alfy a jak już się trafiła to z Klubu ;P

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW ramki forum TOP.... widzianej wczoraj koło 17 w Brzezinach. Była łapka, z Twojej strony awaryjne pomigały.

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW TPI.... widywanej często na parkingu za Orlenem na ul. Gustawa Morcinka Kielce. Czyżby kolega [MENTION=52777]Karbon[/MENTION]? :)

Hehe dokładnie to ja ;-) Pozdrawiam

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW o rej. TKI, mijanej dziś ok. 19:30 w okolicach Pilzna. Była łapka z mojej strony :)

Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kolegi z AR156sw na ramkach forum widzianego dzisiaj po 7 na ul. Wrzosowej w Kielcach. Łapki były :)

Pozdrowienia dla kolegi [MENTION=33944]bullik1[/MENTION] widzianego w Niestachowie :) Jechałem Fiatem Doblo na ramkach :D ręka była w górze i awaryjne :)

Pozdrowienia dla kolegi @bullik1 widzianego w Niestachowie :) Jechałem Fiatem Doblo na ramkach :D ręka była w górze i awaryjne :)

Również pozdrawiam kolegę [MENTION=26582]TriXter[/MENTION] :) W ostatniej chwili zauważyłem ramki z forum i ręka sama się podniosła odruchowo :D

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla kierowników srebrnych 156 i 147FL na ramkach forum widzianych w sobotę około 12 pod wiaduktem Żelazna Żytnia :)

Pozdrowienia dla kolegi z 156sw mijanego na drodze 728 miedzy sielpia a radoszyce w sobotę łapki były

Pozdro dla kierownika czarnej 159sw oramkowanej na TK pomykającej w strone Krk widzianej dziś na trasie S7 ;-)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika czarnej 159sw oramkowanej na TK pomykającej w strone Krk widzianej dziś na trasie S7 ;-)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

A pozdrawiam w imieniu brata, jeżeli to była moja bella na ringach :]

Amortyzatory
Powrót