Alfaholicy ze Starachowic :)

Pozdrowienia dla koleżanki prowadzącą czarną 147 mijaliśmy się na krzyżówce obok stacji Statoil.
Światełka poszły w ruch :D

Ciesze sie ze zostalem posiadaczem 3miesiace temu alfy 147. I milo patrzec jak alfy mijaja mnie po ulicach. A jest ich naprawde duzo. Wczesniej albo bylo ich mniej albo ich nie widzialem

Wysłane z mojego GT-I9300

Jeśli chodzi o os. południe to na pewno. Czyżby ta srebrna alfa była z domków koło miodowej bo wydaje mi się, ze kilka razy ją widziałem jak tam skręcała?

Jeśli chodzi o os. południe to na pewno. Czyżby ta srebrna alfa była z domków koło miodowej bo wydaje mi się, ze kilka razy ją widziałem jak tam skręcała?

Jeśli masz na myśli srebrną z moją rejestracją to z innego miejsca nie daleko ciebie (coś opcja pokaż na mapie nie działa), ale zdarza mi się tam skręcać jak i przejeżdżać obok twojego samochodu na osiedlu:cool:

Ostatnia edycja:
Panowie czy ktoś z Was ma kabel i FES'a i go ogarnia? Muszę sprawdzić na kompie czy nie mam walniętej geometri turbiny...tzn nie ogarniałem jeszcze tematu softów do diagnozy, ale po prostu muszę sprawdzić jak wyglądają wykresy ciśnień oczekiwanych i rzeczywistych, bo mam chyba lekkie przeładowanie mimo usunięcia przyczyny błędu Motor Control SYstem Failure

Ostatnia edycja:
Panowie czy ktoś z Was ma kabel i FES'a i go ogarnia? Muszę sprawdzić na kompie czy nie mam walniętej geometri turbiny...tzn nie ogarniałem jeszcze tematu softów do diagnozy, ale po prostu muszę sprawdzić jak wyglądają wykresy ciśnień oczekiwanych i rzeczywistych, bo mam chyba lekkie przeładowanie mimo usunięcia przyczyny błędu Motor Control SYstem Failure

..osobiście nie posiadam,ale wiem kto ma na terenie tst:)
Napisz do mnie na pw lub gg

Pozdro

No cóż pogoda fajna. Ale jeżdżę jeszcze na zimówkach i szczerze jest mi wstyd, że na takich kapciach muszę jeździć. W przyszłym miesiącu będę kupował nowe letnie i wtedy już będę się pokazywał częściej :D

No cóż pogoda fajna. Ale jeżdżę jeszcze na zimówkach i szczerze jest mi wstyd, że na takich kapciach muszę jeździć. W przyszłym miesiącu będę kupował nowe letnie i wtedy już będę się pokazywał częściej :D

stawu come on !! :yes4:
..to będzie pierwsze ale nie ostatnie spotkanie jak sądzę a kiedyś trzeba zacząć ,kółkami się jeszcze zdążysz pochwalić !:cool:

stawu come on !! :yes4:
..to będzie pierwsze ale nie ostatnie spotkanie jak sądzę a kiedyś trzeba zacząć ,kółkami się jeszcze zdążysz pochwalić !:cool:

No cóż częściowo mnie przekonałeś ;) w razie czego znajdę czas ale dopiero po 15.30 wiec w razie czego mogę się dołączyć :D

..hm myślę że parking tzw " targowica" był by ok ?! , jak ktoś ma lepsze miejsce to pisać bo czasu rzeczywiście mało

Ostatnia edycja:
na piachach to mi wahacze odpadną bo i tak są w agonii...niedziela pasuje, ale na 100% nie gwarantuje, bo mam już kabelek i będe walczył z przeładowaniem turbawy przez weekend:(

Dobra Pany ja i kolega 147 w wersji Ti będziemy,więc nie ociagać się myć maszyny i jutro się widzimy :)

Amortyzatory
Powrót