Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
chyba spot nie wypali bo z tego co widze to na forum jest tylko stawu chętny a na facebook tylko jajak zwykle świętokrzyskie zadziwia mnie bardziej wiec do 13/14 naiszę czy spot odwołany, może innych pogoda wystraszyła?
Akurat są 4 samochody 2alfy lancia i fiatnikogo nie bedzie bo nikt nie był chętny… więc po co robić spota na dwa auta, wiec spot jest odwołany...
Akurat są 4 samochody 2alfy lancia i fiat
Nie zdążyłem dojechać. Wracałem z Krakowa, podwiozłem kumpla do Wilkowa i myślałem że się jeszcze załapę. Widziałem kolegę STAWU w Św. Katarzynie jak chyba już wracał do domu.
Widziałem. Trochę późno, akurat wracałem![]()