• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Propozycja na spot

1. TriXter
2. Bullik1
3. Maciej69
4. Kaarol90
5. Thogim (i pewnie Tomek :D )
Czyli juz 6

1. TriXter
2. Bullik1
3. Maciej69
4. Kaarol90
5. Thogim (i pewnie Tomek :D )
6. Stawu

Fajnie już chętni są. Ja nie mam grilla (poszedł na złom). Ktoś musi zabrać ze sobą. Jest opcja ogniska tylko nie wiem czy uda się zgromadzić drewno. Umawiamy się na Wąchock w tym miejscu. Powiedzmy 15.30 15 Maja. Pasuje wszystkim?

Mnie tak. Mogę zabrać swój grill, ale dam znać koło czwartku, czy na pewno jadę

ok to ja robie halo na fb co do spota :) [MENTION=9534]stawu[/MENTION] daj mi jakiś link do google maps gdzie to dokładnie jest

Witam. Jestem tu nowy ale nie moge przejsc obojetnie obok tego tematu. Zbieracie sie przy zalewie w Wąchocku a to moje okolice. Niestety mam impreze rodzinna I nie bede wstanie sie pojawic- przynajmniej na dluzsza chwile. Na chwile wpadne napewno. Niemniej jednak moge zorganizowac drzewo na ognisko - odpada problem wozenia grila. Co do15 maja to w tym dniu konczy sie piknik archeologiczny w tym miejscu, dodatkowa atrakcja jesli kogos to zainteresuje.

Oficjalnie nie będzie mnie jednak

To kto weźmie grilla? Pogoda nie będzie rozpieszczała ale co tam. HALO HALO? Kto weźmie grill Czy ryzykujemy i liczymy na dobra pogodę i korzystamy z ogniska?

Ostatnia edycja:
spot aktualny? jakieś konkretne namiary mogę prosić??

jestem w trasie za kolejną włoszczyzną, jak się wyrobię czasowo, postaram się być :)

fajnie wam, u nas niestety cala niedziela zamarnowana... żadnego włocha nie kupiliśmy anie spot nie zaliczony... dopiero wróciliśmy :(

Amortyzatory
Powrót