Wyjazd na bicie rekordu Guinnessa :)

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
Wielkimi krokami zbliża się wyjazd na bicie rekordu Guinnessa, więc pora już coś ustalić gdzie ekipa ze świętokrzyskie się spotyka i jedziemy do Gliwic :) propozycje na miejsce piszcie niżej ;) ja proponuje Jędrzejów bo już to mamy po trasie na Gliwice i w Siewierzu możemy się spotkać z innymi :)

edit:
no dobra to robimy tak? jak wam nie będzie pasować to pisać, proponuje żeby w Kielcach i ludzie za i z Kielc mogą się zebrać np. o 6.30 na parkingu Castoramy i 7 wyjechać, potem w jędrzejeowie się zatrzymać na 30 min i poczekać na ludzi z tamtych okolic i potem już wystrzelić i jechac prosto na gliwice, nigdzie nie bedziemy sie zatrzymywac i czekać na innych AH bo będzie cięzko może wjechać do Gliwic. Ja osobiście proponuję taką trasę https://www.google.pl/maps/dir/Gliw...8b8c0cdcdf3!2m2!1d20.6285677!2d50.8660773!3e0
chyba że checie lecieć na A4 i jechać z Rzeszowem? czekam na wsze propozycje!

Ostatnia edycja:
Taka trasę i ja wybrałem. Gdybyście czekali na innych to proponuje stacje Orlenu w okolicach Nagłowic 50.673615, 20.126763. Ja muszę wyjechać wcześniej dlatego jest szansa ze spotkamy się na tej stacji. Jeśli nie to na pewno w trasie.

są plany na zbiórkę o 4.30 w Kielcach :) to wszystko jutro dogadamy na spocie :) ale raczej będzie zbiórka w Kielcach o 4.30 wyjazd o 5 i potem chwile w Jędrzejowie czekamy i jedziemy do Gliwic :)

Świętokrzyska grupa Alfaholików zaprasza na wspólny wyjazd do Gliwic na bicie rekordu Guinnessa :) Plan jest taki:
- 04:00-04.30 zbiórka na parkingu przy drodze nr 762, 13km, 100m w miejscowości Sitkówka (Jest to najwygodnijesze miejsce dla osób jadących od Kielc) https://www.google.pl/maps/@50.8145831,20.4991512,19z
- 04:30 wyjazd w stronę Jędrzejowa
- 05:00/5.20 mniej więcej dojazd do Jędrzejowa
- 05:20 dojazd na stację paliw Orlen w Nagłowice-Kolonia (https://www.google.pl/maps/@50.6739078,20.1284293,17z) (czekamy ok. 20 min na resztę uczestników)
- 05:40 lecimy już do samych Gliwic, nie zatrzymujemy się i nie czekamy na inne grupy z innych województw no chyba że będzie miał ktoś awarię no to przymusowo zatrzymują się 2/3 auta nie więcej, reszta może jechać żeby nie robić tłoku na trasie.
- 08:00 przewidywany wjazd do Gliwic i kierujemy się na Europa Centralna (ul. Pszczyńska 315, 44-100 Gliwice)
Obowiązkowo należy zabrać ze sobą:
- białą kartkę A4 (pozwala ona wjechać na parking dla osób bijących rekord Guinnessa jeżeli jej ktoś nie weźmie będzie skierowany na parking dla gości ale organizatorzy wyjazdu zabezpieczą się w kilka egzemplarzy jak by kto zapomniał)
- CB Radio (jeżeli ktoś posiada) będziemy się kontaktować na trasie jak podczas bicia rekordu jeżeli ktoś nie ma jest proszony o pobranie aplikacji CB Radio do nasłuchiwania co będzie się działo już na biciu rekordu)
- uczestnicy wyjazdu są proszeni o wcześniejsze zatankowanie aut po to żeby nie zatrzymywać się na trasie
UWAGI:
- na trasie uczestnicy są proszeni o nie wygłupianie się, popisywanie się i nie stwarzać zagorzenia w ruchu
To już chyba wszystko :) Także liczymy na to że będzie duża frekwencja i pokażemy innym województwom że w końcu potrafimy się zorganizować :)
Jeżeli coś by się zmieniło to o wszystkim będziemy pisać :)

Proszę wpisywać się na listę kto jedzie z forum na
bicie rekordu
:)
1. TriXter
2. ?

Ja jadę, tylko jak nie spotkamy się na orlenie to dogonię was w trasie. Nie wiem czy trafie idealnie z czasem jadąc ze Starachowic. Aplikacja CB Radio? Poproszę link do niej.

bicie rekordu
1. TriXter
2. Stawu

Ostatnia edycja:
Ja jadę, tylko jak nie spotkamy się na orlenie to dogonię was w trasie. Nie wiem czy trafie idealnie z czasem jadąc ze Starachowic.Aplikacja CB Radio? Poproszę link do niej.

bicie rekordu
1. TriXter
2. Stawu
właśnie myśleliśmy o was tam ze Starachowic ze jak wy wyjedziecie do nas (bo i tak lecicie przez Kielce) to im wcześniej wyjedziemy tym większe prawdopodobieństwo że uda nam się szybko załatwić rejestrację. także to miejsce na sitkowie wydaje nam się bardzo optymalne bo w samych kielcach zanim wyjedziemy albo ktos dojedzie to troche zejdzie a co do apki to w regulaminie rekordu jest zapisane jaka dokładnie, chyba.

Ostatnia edycja:
Trzeba jechać, druga taka okazja może się szybka nie trafić :)

bicie rekordu
1. TriXter
2. Stawu

3. Bullik1

Ostatnia edycja:
Ja również wyruszam ze Starachowice :) Stawu o której planujesz wyjechać?

Proszę wpisywać się na listę kto jedzie z forum nabicie rekordu:)
1. TriXter
2. Stawu

3. Bullik1
4.Choko

póki co na 100% jest 10 aut więc trochę słabo w porównaniu do innych województw :(

Czasami się zdarza, że chęci są ale rożnie z tym bywa. Ze Starachowic planujemy wyjechać miedzy 3.30 a 3.45. Spotkamy się na stacji. Niech ktoś mi wytłumaczy co to za apka CB na androida bo nie wiem :)

11, na 98% jadę jak blacharz niczego nie spierdzieli

Panowie to wpisujcie się na listę żeby inni widzieli w dalszych postach :)

Tylko lista zamknęła się na 4 :]

nie zamknęła się tylko każdy kopiuję listę, wkleja w swojego posta i się dopisuję :)

Amortyzatory
Powrót