Szukaj:

Tag: dziala

Strona 1 z 4 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.01 sekund(y).

  1. Climatronic nie dziala - czujnik temp wewnatrz?

    Rozpoczęty przez Kacper_156, 28-03-2011 19:34
    climatronic, czujnik, dziala, temp, wewnatrz,panel klimatyzacji alfa 147 czujnik temperatury,gdzie czujnik klimatronika alfa 159,alfa romeo czujniki temperatury klimatyzacji,czujnik temp wewnetrzny nawiewu alfa 156,czujnik klimatronik alfa romeo 147,czujnik nawiewu alfa 147,czujnik temp wewnatrz alfa 147
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 5,851
    Ostatni post / autor: 17-02-2020 15:28
    marcin_156  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  2. [159] Centralny zamek nie dziala z pilota

    Rozpoczęty przez rafm72, 07-12-2012 17:32
    13 Strony
    1 2 3 ... 13
    • Odpowiedzi: 120
    • Odwiedzin: 65,749
    Ostatni post / autor: 17-11-2019 12:38
    Zielo197  Idź do ostatniego postu
  3. [159] nie dziala ogrzewanie tylnej szyby

    Rozpoczęty przez deathringer, 07-03-2014 18:23
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 13
    • Odwiedzin: 5,952
    Ostatni post / autor: 10-10-2019 11:44
    piotr9134  Idź do ostatniego postu
  4. [159] nie dziala czujnik parkowania i komunikat "parking help not available"

    Rozpoczęty przez koondi, 02-12-2011 00:01
    8 Strony
    1 2 3 ... 8
    • Odpowiedzi: 78
    • Odwiedzin: 43,345
    Ostatni post / autor: 27-04-2019 08:39
    macinek102  Idź do ostatniego postu
  5. podgrzewanie foteli - nie swieci przycisk i nie dziala

    Rozpoczęty przez matgor23, 15-12-2014 19:07
    8 Strony
    1 2 3 ... 8
    • Odpowiedzi: 76
    • Odwiedzin: 20,684
    Ostatni post / autor: 30-10-2018 11:58
    altexperte  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  6. Nie dziala tylko predkosciomierz

    Rozpoczęty przez Zeev, 17-07-2018 07:46
    dziala, predkosciomierz, tylko
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,145
    Ostatni post / autor: 20-07-2018 11:01
    Kris_147  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  7. Kluczyk,scyzoryk nie dziala pilot

    Rozpoczęty przez mbudzik83, 27-01-2010 15:51
    6 Strony
    1 2 3 ... 6
    • Odpowiedzi: 57
    • Odwiedzin: 61,329
    Ostatni post / autor: 22-05-2017 19:36
    Abacar  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  8. Nie dziala tak jak powinno

    Rozpoczęty przez krzysied753, 23-04-2017 16:42
    dziala, powinno
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 2,378
    Ostatni post / autor: 15-05-2017 10:44
    Kupsski  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    Car Audio

  9. Nie dziala radio w ICS, pozatym wszystko działa

    Rozpoczęty przez grundig225, 20-02-2014 21:41
    2 Strony
    1 2
    dziala, działa, pozatym, radio, wszystko,radio nie gra alfa 166
    • Odpowiedzi: 14
    • Odwiedzin: 4,721
    Ostatni post / autor: 04-03-2017 09:36
    madszakal  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  10. Nie dziala subufer ar 159

    Rozpoczęty przez czicz, 22-01-2017 23:26
    bose 159 subufer, dziala, subufer
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,989
    Ostatni post / autor: 27-01-2017 10:39
    peteski  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    Car Audio

  11. Dziwnie dziala sprzeglo ?

    Rozpoczęty przez zasit, 11-09-2016 21:56
    dziala, dziwnie, sprzeglo,alfa jtd dziwnie dziala sprzeglo
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 2,151
    Ostatni post / autor: 17-09-2016 19:51
    zasit  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  12. [Giulietta] Kontrolka Engine Check, brak mocy, system dna oraz tempomat nie dziala

    Rozpoczęty przez qv2015, 23-07-2016 13:49
    dziala, kontrolka, mocy, system, tempomat
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,961
    Ostatni post / autor: 23-07-2016 13:49
    qv2015  Idź do ostatniego postu
  13. [159] nie dziala mi lacze AUX w radiu alfa 159

    Rozpoczęty przez babel75, 04-07-2016 12:13
    [159], alfa, dziala, lacze, radiu
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,550
    Ostatni post / autor: 04-07-2016 12:13
    babel75  Idź do ostatniego postu
  14. [159] alfa 159 nie dziala zlacze AUX

    Rozpoczęty przez babel75, 06-05-2016 18:29
    [159], alfa, dziala, zlacze
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 1,824
    Ostatni post / autor: 07-05-2016 11:17
    babel75  Idź do ostatniego postu
  15. [159] Alfa 159 poziom paliwa raz dziala raz nie.

    Rozpoczęty przez vipkrzych, 09-02-2016 19:00
    [159], alfa, dziala, paliwa, poziom
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 1,703
    Ostatni post / autor: 09-02-2016 19:00
    vipkrzych  Idź do ostatniego postu
  16. [159] wymiana akumaltora miga licznik km i nie dziala B&M BT

    Rozpoczęty przez woj55, 04-07-2011 05:38
    5 Strony
    1 2 3 ... 5
    akumaltora, dziala, licznik, miga, wymiana
    • Odpowiedzi: 48
    • Odwiedzin: 21,850
    Ostatni post / autor: 26-10-2015 10:21
    slon  Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 2,307
    Ostatni post / autor: 26-07-2015 21:52
    arci22  Idź do ostatniego postu
  17. alfa nie kreci immo nie dziala

    Rozpoczęty przez yogi, 10-05-2015 00:46
    alfa, dziala, immo, kreci
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 2,195
    Ostatni post / autor: 10-05-2015 10:53
    zkit  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  18. [146] Alfa 146, nie dziala podgrzewania tylniej szyby

    Rozpoczęty przez adamsson, 30-01-2015 10:32
    alfa, dziala, podgrzewania, szyby, tylniej
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 2,353
    Ostatni post / autor: 30-01-2015 16:44
    Carlos71  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    145/146/155

  19. [159] 159 sw nie dziala trzecie swiatlo stop

    Rozpoczęty przez seicodriver, 23-12-2014 21:16
    [159], dziala, stop, swiatlo, trzecie
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 2,820
    Ostatni post / autor: 23-12-2014 21:29
    Cubus00  Idź do ostatniego postu
  20. Nie dziala otwieranie szyby kierwowcy

    Rozpoczęty przez juro8191, 30-11-2014 15:52
    dziala, kierwowcy, otwieranie, szyby
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 2,631
    Ostatni post / autor: 19-12-2014 09:31
    e5nio  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  21. Nie dziala nawiew

    Rozpoczęty przez Smolus, 24-09-2014 12:10
    dziala, nawiew
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 1,636
    Ostatni post / autor: 24-10-2014 10:01
    bologt  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    GT

  22. Klima nie dziala w 100%

    Rozpoczęty przez caro2908, 09-06-2014 18:08
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 15
    • Odwiedzin: 5,652
    Ostatni post / autor: 28-06-2014 06:20
    caro2908  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  23. Swiatlo wsteczne oraz tempomat nie dziala

    Rozpoczęty przez Donik, 08-04-2014 22:12
    dziala, swiatlo, tempomat, wsteczne,alfa romeo 147 tempomat geht nicht
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 2,881
    Ostatni post / autor: 11-04-2014 10:22
    KRS94  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  24. Nie dziala pierwszy bieg wentylatora chlodnicy

    Rozpoczęty przez selius, 09-10-2011 18:42
    bieg, chlodnicy, dziala, pierwszy, wentylatora,nie dziala fan 1 alfa 159
    • Odpowiedzi: 9
    • Odwiedzin: 5,594
    Ostatni post / autor: 02-03-2014 22:02
    gheck  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

Pokaż wyniki od 1 do 25 z 86
Strona 1 z 4 1 2 3 4
Amortyzatory Hamulce