Szukaj:

Tag: odpala

Strona 1 z 20 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.02 sekund(y).

  1. V6 odpala i gaśnie

    Rozpoczęty przez Mikelos, 17-04-2020 12:03
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 4,536
    Ostatni post / autor: 21-07-2021 22:07
    Wujo  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    Transaxle

  2. Alfa giulietta 1.6 jtdm nie odpala po wypadku

    Rozpoczęty przez kola1993, 28-06-2021 17:08
    alfa, giulietta, jtdm, odpala, wypadku
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 670
    Ostatni post / autor: 29-06-2021 08:18
    damson93  Idź do ostatniego postu
  3. [159] Alfa 159 ti 2.4 jtdm 20v 210 km problem nie odpala

    Rozpoczęty przez Dandoo88, 21-05-2021 22:54
    [159], alfa, alfa 159 błąd 0016, jtdm, odpala
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 1,016
    Ostatni post / autor: 27-05-2021 22:11
    Dandoo88  Idź do ostatniego postu
  4. [159] Źle odpala na zimnym silniku.

    Rozpoczęty przez Patrykal96, 28-04-2021 06:10
    2 Strony
    1 2
    [159], odpala, silniku, zimnym
    • Odpowiedzi: 12
    • Odwiedzin: 1,266
    Ostatni post / autor: 13-05-2021 00:53
    leczooo  Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 300
    Ostatni post / autor: 28-04-2021 21:14
    SuperSheyder  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  5. Giulia - nie odpala po uszkodzeniu kabla

    Rozpoczęty przez kakamistrz1990, 18-04-2021 10:34
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 646
    Ostatni post / autor: 19-04-2021 07:40
    woockush  Idź do ostatniego postu
  6. [159] Alfa nie odpala

    Rozpoczęty przez piotr9134, 31-03-2021 17:12
    2 Strony
    1 2
    [159], alfa, odpala
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 703
    Ostatni post / autor: 01-04-2021 11:36
    alfa_fan  Idź do ostatniego postu
  7. 147 jtd 8v kreci, nie odpala.

    Rozpoczęty przez ukasz6200, 10-03-2021 22:59
    kreci, odpala
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 574
    Ostatni post / autor: 11-03-2021 07:03
    artiq6  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  8. Stelvio nie odpala w drugim dniu od zakupu

    Rozpoczęty przez Jożin z Bażin, 20-12-2020 11:43
    4 Strony
    1 2 3 ... 4
    dniu, drugim, odpala, stelvio, zakupu
    • Odpowiedzi: 31
    • Odwiedzin: 5,205
    Ostatni post / autor: 22-02-2021 23:50
    Marek156/159sw  Idź do ostatniego postu
  9. [MiTo] Mito 0.9 TwinAir nie odpala.

    Rozpoczęty przez colinek333, 18-02-2021 15:10
    [mito], mito, odpala, twinair
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 881
    Ostatni post / autor: 19-02-2021 13:22
    colinek333  Idź do ostatniego postu
  10. 1.9 JTD odpala i gaśnie.

    Rozpoczęty przez mysz, 03-12-2020 22:28
    gaśnie, odpala
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 1,035
    Ostatni post / autor: 13-12-2020 07:50
    Artur9067  Idź do ostatniego postu
  11. [MiTo] Mito odpala i gaśnie po sekundzie...

    Rozpoczęty przez robikmax, 20-10-2020 16:39
    gaśnie, mito, nie odpala, odpala, odpala i gaśnie
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 1,107
    Ostatni post / autor: 11-11-2020 17:35
    robikmax  Idź do ostatniego postu
  12. [159] Alfa 159 Kręci, nie odpala

    Rozpoczęty przez marekti, 24-10-2020 20:00
    [159], alfa, kręci, odpala
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 758
    Ostatni post / autor: 26-10-2020 15:43
    marekti  Idź do ostatniego postu
  13. [159] (159) Nie odpala po wjechaniu w dziurę.

    Rozpoczęty przez Daamecky, 24-10-2020 15:35
    [159], dziurę, odpala, wjechaniu
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 348
    Ostatni post / autor: 24-10-2020 15:35
    Daamecky  Idź do ostatniego postu
  14. [Stelvio] Stelvio po wypadku nie odpala

    Rozpoczęty przez Lincoln_88, 22-10-2020 17:27
    2 Strony
    1 2
    [stelvio], odpala, stelvio, wypadku
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 2,344
    Ostatni post / autor: 23-10-2020 21:06
    majk  Idź do ostatniego postu
  15. [159] Nie odpala, miga check engine

    Rozpoczęty przez Proth, 11-10-2020 17:43
    [159], 1.9 jtdm, check engine, nie odpala, odpala
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 652
    Ostatni post / autor: 18-10-2020 16:21
    Drakon90  Idź do ostatniego postu
  16. [Giulia] Czasami nie odpala.

    Rozpoczęty przez adrianryc, 12-10-2020 14:26
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 12
    • Odwiedzin: 1,233
    Ostatni post / autor: 13-10-2020 23:20
    Alfastic  Idź do ostatniego postu
  17. Nie odpala

    Rozpoczęty przez Witek59, 01-10-2020 11:42
    odpala
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 646
    Ostatni post / autor: 02-10-2020 22:32
    kivi89  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  18. [159] 1.9 jtdm nie odpala na ciepłym silniku.

    Rozpoczęty przez mkajda95, 15-09-2020 18:10
    [159], ciepłym, jtdm, odpala, silniku
    • Odpowiedzi: 7
    • Odwiedzin: 801
    Ostatni post / autor: 17-09-2020 08:08
    magil  Idź do ostatniego postu
  19. [159] Alfa 159 raz odpala raz nie

    Rozpoczęty przez OlaAlfa, 23-08-2020 15:30
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 15
    • Odwiedzin: 1,275
    Ostatni post / autor: 14-09-2020 00:42
    OlaAlfa  Idź do ostatniego postu
  20. [164] Bella nie odpala - brak iskry 2.0 V6 TB

    Rozpoczęty przez lupo7, 11-06-2013 20:11
    3 Strony
    1 2 3
    [164], bella, brak, iskry, odpala
    • Odpowiedzi: 20
    • Odwiedzin: 24,026
    Ostatni post / autor: 01-09-2020 20:28
    neron78  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    33/164

  21. [159] 1.9 8v dużo problemów, ciężko odpala, przerywa

    Rozpoczęty przez Sapat, 20-08-2020 19:21
    [159], ciężko, dużo, odpala, problemów
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 601
    Ostatni post / autor: 28-08-2020 19:28
    magil  Idź do ostatniego postu
  22. [159] Nie odpala na ciepłym silniku alfa 159 2.2 jts

    Rozpoczęty przez dantom147, 10-07-2020 17:29
    2 Strony
    1 2
    [159], alfa, ciepłym, odpala, silniku
    • Odpowiedzi: 16
    • Odwiedzin: 1,291
    Ostatni post / autor: 11-08-2020 20:22
    dantom147  Idź do ostatniego postu
  23. Alfa 1.9 16v odpala i po chwili gaśnie

    Rozpoczęty przez Michal74, 04-08-2020 06:38
    alfa, chwili, gaśnie, odpala
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 767
    Ostatni post / autor: 10-08-2020 07:36
    Michal74  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  24. Alfa nie odpala

    Rozpoczęty przez Seba1, 31-07-2020 12:21
    alfa, odpala
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,019
    Ostatni post / autor: 31-07-2020 22:08
    Karolina147  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

Pokaż wyniki od 1 do 25 z 500
Strona 1 z 20 1 2 3 4
Amortyzatory