Szukaj:

Tag: odpala

Strona 1 z 20 1 2 3 4

Szukaj: Wyszukiwanie trwało 0.07 sekund; generowane 12 minut (y) temu.

  1. [33] Nie odpala na zimnym + za wysokie obroty

    Rozpoczęty przez Azzurro, 06-05-2019 20:00
    [33], obroty, odpala, wysokie, zimnym
    • Odpowiedzi: 6
    • Odwiedzin: 878
    Ostatni post / autor: 22-05-2019 18:48
    Azzurro  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    33/164

  2. [159] 1.9 jtdm 8v zgasł nie odpala. Gdzie szukać

    Rozpoczęty przez Aris, 19-05-2019 20:13
    gdzie, jtdm, odpala, szukać, zgasł
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 347
    Ostatni post / autor: 20-05-2019 16:38
    Aris  Idź do ostatniego postu
  3. [159] 2.4 210km Ciężko odpala na zimnym + słaby dół

    Rozpoczęty przez dziamber, 09-05-2019 17:13
    2 Strony
    1 2
    210km, ciężko, odpala, słaby, zimnym
    • Odpowiedzi: 11
    • Odwiedzin: 893
    Ostatni post / autor: 16-05-2019 21:05
    dziamber  Idź do ostatniego postu
  4. [GTV Spider] Auto nie odpala Pomocy

    Rozpoczęty przez Rafał K., 14-05-2018 14:17
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 16
    • Odwiedzin: 4,651
    Ostatni post / autor: 07-05-2019 09:22
    Rafał K.  Idź do ostatniego postu
  5. nie odpala 166 jtd

    Rozpoczęty przez Bartek146, 29-04-2019 10:34
    2 Strony
    1 2
    odpala
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 931
    Ostatni post / autor: 01-05-2019 19:27
    semri  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  6. [159] Niskie ciśnienie oleju - nie odpala

    Rozpoczęty przez kamilmar, 25-06-2016 14:09
    3 Strony
    1 2 3
    [159], ciśnienie, niskie, odpala, oleju,niskie cisnienie oleju  nie odpala
    • Odpowiedzi: 22
    • Odwiedzin: 3,968
    Ostatni post / autor: 22-04-2019 12:48
    magil  Idź do ostatniego postu
  7. 1.9 jtd czasem nie odpala

    Rozpoczęty przez Kamil14717, 05-04-2019 20:14
    2 Strony
    1 2
    alfa 147 1.9 jtd, czasem, nie odpala a kręci, odpala
    • Odpowiedzi: 13
    • Odwiedzin: 1,272
    Ostatni post / autor: 21-04-2019 21:13
    RobertF  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  8. Kreci ale nie odpala 2.4 JTD

    Rozpoczęty przez sirpawel, 13-11-2009 13:23
    15 Strony
    1 2 3 ... 15
    • Odpowiedzi: 140
    • Odwiedzin: 53,207
    Ostatni post / autor: 20-04-2019 22:05
    Wojtekxxx9  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  9. Po wymianie alternatora auto nie odpala

    Rozpoczęty przez Michal74, 12-04-2019 04:57
    alternatora, auto, odpala, wymianie
    • Odpowiedzi: 1
    • Odwiedzin: 484
    Ostatni post / autor: 12-04-2019 12:18
    jaboleq  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  10. Alfa 159 2007 1,8 mpi nie odpala na ciepłym

    Rozpoczęty przez biemw1, 08-04-2019 21:22
    2007, alfa, ciepłym, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 464
    Ostatni post / autor: 08-04-2019 21:22
    biemw1  Idź do ostatniego postu
  11. [159] Alfa 159 2007 1,8 mpi nie odpala na ciepłym

    Rozpoczęty przez biemw1, 08-04-2019 21:21
    [159], 2007, alfa, ciepłym, odpala
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 325
    Ostatni post / autor: 08-04-2019 21:21
    biemw1  Idź do ostatniego postu
  12. [159] Nie odpala

    Rozpoczęty przez corneli1, 25-03-2019 21:27
    [159], odpala
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 776
    Ostatni post / autor: 26-03-2019 16:52
    Gzibo  Idź do ostatniego postu
  13. 1.9jtd 115km Błąd P0340 i P1320 nie odpala

    Rozpoczęty przez tswvola, 14-03-2019 16:54
    115km, błąd, odpala, p0340, p1320
    • Odpowiedzi: 5
    • Odwiedzin: 646
    Ostatni post / autor: 14-03-2019 18:56
    jaboleq  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  14. [159] Alfa nie odpala

    Rozpoczęty przez piotr9134, 08-03-2019 18:37
    [159], alfa, odpala
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 610
    Ostatni post / autor: 08-03-2019 22:00
    Cubus00  Idź do ostatniego postu
    • Odpowiedzi: 0
    • Odwiedzin: 458
    Ostatni post / autor: 24-02-2019 18:10
    Awgy  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  15. [159] 159 1.8 MPI - nie odpala

    Rozpoczęty przez thrillco, 21-10-2018 11:52
    [159], odpala
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 1,138
    Ostatni post / autor: 24-02-2019 16:13
    Iron9003  Idź do ostatniego postu
  16. 2.4 JTD 10V z zaskoczenia nie odpala (choć kręci)

    Rozpoczęty przez stachu541, 04-02-2019 07:18
    2 Strony
    1 2
    choć, kręci, odpala, zaskoczenia
    • Odpowiedzi: 10
    • Odwiedzin: 961
    Ostatni post / autor: 22-02-2019 17:57
    Witboy  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  17. 1.9 Jtd zgasł podczas jazdy i nie odpala

    Rozpoczęty przez rudi248, 06-02-2019 17:23
    jazdy, odpala, podczas, zgasł
    • Odpowiedzi: 8
    • Odwiedzin: 1,052
    Ostatni post / autor: 12-02-2019 21:56
    rudi248  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  18. Brak paliwa. Auto nie odpala.

    Rozpoczęty przez JakiOjciecTakiS, 06-02-2019 16:32
    alfa gt, auto, brak paliwa, odpala, paliwa
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 765
    Ostatni post / autor: 10-02-2019 07:55
    JakiOjciecTakiS  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    GT

  19. [Giulietta] Ciężko odpala

    Rozpoczęty przez AlfaLorenzo, 31-07-2018 21:27
    4 Strony
    1 2 3 ... 4
    [giulietta], ciężko, odpala
    • Odpowiedzi: 30
    • Odwiedzin: 3,525
    Ostatni post / autor: 02-02-2019 10:29
    mirekmiras  Idź do ostatniego postu
  20. Alfa nie odpala, pompa padnięta?

    Rozpoczęty przez jashooligans, 01-06-2014 17:44
    • Odpowiedzi: 4
    • Odwiedzin: 4,158
    Ostatni post / autor: 30-01-2019 12:19
    Skrobel  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    147

  21. Alfa Romeo 156 1.9 JTD nie odpala

    Rozpoczęty przez alfownik, 21-01-2019 10:46
    alfa, odpala, romeo
    • Odpowiedzi: 2
    • Odwiedzin: 873
    Ostatni post / autor: 28-01-2019 20:51
    Dzibek23  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    156

  22. [159] 2.4JTD bardzo ciężko odpala na mrozie

    Rozpoczęty przez lukash0, 29-01-2017 10:05
    11 Strony
    1 2 3 ... 11
    • Odpowiedzi: 109
    • Odwiedzin: 12,356
    Ostatni post / autor: 28-01-2019 14:59
    marcin87k  Idź do ostatniego postu
  23. Alfa nie odpala

    Rozpoczęty przez czursson, 03-01-2019 16:47
    alfa, odpala
    • Odpowiedzi: 3
    • Odwiedzin: 792
    Ostatni post / autor: 05-01-2019 18:38
    ArtoKucior  Idź do ostatniego postu

    Forum:
    166

  24. [159] Alfa nie odpala :/ klucz francuski na wyświetlaczu.

    Rozpoczęty przez Alfa156bb, 01-06-2013 15:04
    2 Strony
    1 2
    • Odpowiedzi: 16
    • Odwiedzin: 8,108
    Ostatni post / autor: 28-12-2018 20:01
    zloty35  Idź do ostatniego postu
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 498
Strona 1 z 20 1 2 3 4
Amortyzatory