minusbb
Nowy
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładna nie powiem ale albo mazda jest za bardzo jak alfa albo odwrotnie ostatnimi czasy Pokaż załącznik 255734iPokaż załącznik 255734
Przypomina mi się sytuacja, kiedy po pierwszych pokazach Giuli, wklejano zdjęcia z porównaniami do Mazdy 6.Ładna nie powiem ale albo mazda jest za bardzo jak alfa albo odwrotnie ostatnimi czasy Pokaż załącznik 255734iPokaż załącznik 255734
Jeśli chodzi o Suv-y to wydaje się, że jeżeli kształt ma być bardzo aerodynamiczny (taki autostradowy suv) to linię maski i tylnej szyby mocno ogranicza właśnie aerodynamika, co przy podobnych gabarytach daje bardzo podobny kształt i proporcje, więc styliści pracują głównie wytłoczeniami, grillem i światłami - a pod tym względem wskazane samochody nie mają nic wspólnego. Wrażenie podobieństwa może potęgować kolor i trendy czarne nadkola - znane z innych marek.
Zwróć jednak uwagę ile nawiązań do poprzednich modeli jest w Tonale - jak dla mnie Alfa wraca do korzeni pozostając jednocześnie zgodna z aktualnymi trendami, wszak to nie tylko sztuka - auto musi się sprzedawać...
W produkcyjnym Tonale mają być zmienione światła z przodu, z tyłu i normalne lusterka zamiast kamer. Kształt, linia boczna pozostanie bez zmian.
btw Kiedyś nie mogłem patrzeć na przód Giulietty a teraz nawet mi się podoba![]()
Giulietta dużo wzornictwa czerpie z 8C, szkoda że przód jest taki wygładzony w stosunku do źródła.

Dla przypomnieniaGiulietta dużo wzornictwa czerpie z 8C, szkoda że przód jest taki wygładzony w stosunku do źródła.

Pokaż załącznik 258063
- - - Updated - - -
Dla przypomnienia
Pokaż załącznik 258063
Giulietta to takie rozciągnięte Mito. Z przodu trochę im nie wyszło.