Jeżeli na zdjęciach wygląda mega, to na żywo będzie ogień![]()
Jeżeli na zdjęciach wygląda mega, to na żywo będzie ogień![]()
Wygląda jak napompowana Brera, ale cieszy oko![]()
dlaczego ma tak nie wyglądać i dlaczego nie będą go tak robić??
Przecież to auto jest obłędnie atrakcyjne wizualnie.
Bo to prototyp... Ile razy trzeba to powtórzyć?
Dużo rozwiązań z tego auta jest niemożliwych z racji procesu produkcji i kosztów. Poza tym np przód miał by problem z uzyskaniem wysokich ocen NCAP w zakresie ochrony pieszych itd.
Zresztą firmy, które produkują części karoserii między innymi do Giulii, mają zlecenia na nieco inne elementy, które widać na tym aucie ze zdjęć. Maszyny do elementów tłoczonych już są gotowe i wersja cywilna nie będzie taka ekstrawagancka.
- - - Updated - - -
Bo nie od dziś wiadomo, że nawet obłędne projekty/prototypy są najczęściej kastrowane przez księgowych.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Wiem, golf jest jednak produktem specyficznym. Auto totalnie dla "Kowalskiego", coś jak schabowy na obiad albo pop disco, jako muzyka. Dużo ludzi je i słucha, nie nazwałbym tego "mainstreamem" ale wiesz o co mi chodzi.
A co do brery, to.... wiem, cieżkaale z silnikiem jtdm 210 KM albo z tym benzyniakiem TBi to fajnie jedzie. I te cudowne cztery wydechy na pupie
genialne stylistycznie auto, zamierzam sobie kupić w zimie
![]()