Alfa Romeo Tonale

Jeżeli piękne auto to kobiece, to ja takie chcę!

No to mamy potwierdzenia czarnego PR ze strony volvo. Kolejny któremu sprzedawca Volvo powiedział, że Alfa to damski samochód. Żałośni są ci sprzedawcy samochodów dla ginekologów.

Koniec 2021, nieźle

Koniec 2021, nieźle
A u dealerów w pierwszym kwartale 2022.
Chyba że będzie lockdown (a raczej będzie) to się wszystko pewnie przesunie.
Czyli tak za dwa lata zobaczymy ma żywo...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Klasyka... Giulia się przez kilka lat "pojawiała"... w końcu zaprezentowali, tyle, że do salonów trafiła po roku...
Jedno co im wychodzi to długowiecznośc compactów: 147 tłuczono 10 lat, znacznie lepszą Giuliettę także już 10 lat.

- - - Updated - - -

No to mamy potwierdzenia czarnego PR ze strony volvo. Kolejny któremu sprzedawca Volvo powiedział, że Alfa to damski samochód. Żałośni są ci sprzedawcy samochodów dla ginekologów.

Chyba nie ma takiej zasady... kiedyś kupowałem volvo w salonie dla żony a sam jedziłem alfą, sprzedawca volvo rozmawiał ze mną głownie o... alfie:))
Bardzo sympatycznie było. Nie generalizowałbym.

Tylko nie mowcie, ze dotyka Was co ludzie powiedza na temat Waszych samochodow. Ilez to ja juz slyszalem historii na temat moich samochodow przez te nascie lat. Dobrze jest wtedy przywalic z grubej rury (zakwestionowac jakis utarty stereotyp) i obserwowac reakcje rozmowcy :)

Ostatnia edycja:
W artykule piszą o tym, że wersja produkcyjna będzie bardzo przypominać koncept oraz że dostawy gotowych samochodów będą jeszcze w przyszłym roku. Ciekawe na ile to prawda.

Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka

czyli cos jak kia sportage...ciekawe jak będą się kształtowały ceny?

Ciekawe czy auto w ogóle się pojawi.
Ciekawe czy w przyszłym roku.
Raczej szanse na to są niewielkie:)

Coraz więcej konkretów, zobaczymy co wyjdzie.

-marzec 2021 - linia produkcyjna Tonale w Pomigliano ma być gotowa
-wrzesień 2021- początek produkcji
-październik-listopad 2021 - otwarcie zamówień
-luty 2022 - dostawy, promocyjnie wyposażonej wersji Launch Edition

Trzymamy zatem kciuki.
W tym wszystkim zaskakujące jest dołowanie sprzedaży Stelvio, wszak Suvy idą na swiecie jak ciepłe bułeczki. A tu taki zjazd, bez żadnego powodu.
No i mimo wszystko nadal inwestuje się w Giulię, która, piękna i zaawansowana technologicznie, świetnie się prowadząca, praktycznie, w skali kontynentu, się w ogóle nie sprzedaje. Ale jednak jakoś się opłaca.
Nic nie rozumiem ale może, jak to każdy misiaczek, mam za mały rozumek:)

Amortyzatory
Powrót