radosuaf
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Prześwit też będzie większy - to na minus
.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Takim wozem to będzie Ci wybaczone![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fajnie wygląda, lepiej niż te koncepcje wg mnie, szkoda, że przodu nie pokazali.Na Facebooku profilu alfetta.pl pojawiło się nowe zdjęcie tonale, ale nie wiem czy to wersja produkcyjna.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.ne...=a7e7d62a100ea975580acb0d89f437e3&oe=60A0CECC
Wiadomo już, że kolejnej Alfy na Giorgio już nie zobaczymy gdyż ta platforma nie będzie rozwijana a Tonale będzie ostatnim modelem na włoskiej platformie. Może być to ostatnia okazja na zakup prawdziwej Alfy Romeo.
Jak poczytałem ostatnio o dumie francuskiej techniki czyli Peugeocie 508 PSE, najmocniejszym modelu w historii tej marki to zdałem sobie sprawę, że w oparciu o tą technologię Alfa może już nie wrócić już do poziomu prowadzenia i osiągów, który obecnie prezentuje w topowych modelach.
Jak dla mnie fakt, że Tonale był projektowany jeszcze samodzielnie przez FCA będzie dużym plusem przy ewentualnej decyzji zakupowej.
Giorgio w obecnym kształcie nie będzie już montowana do nowych modeli, to fakt z którym trudno dyskutować.
Ja też, czekam tylko jak się skończy gwarancja, bo teraz szkoda byłoby sprzedawać Giuliettę, poza tym mam zasadę, że jeżdżę tylko samochodami do końca gwarancji dla świętego spokoju. Jeszcze niecały rok, już nie mogę się doczekać.Ja się zbieram do Giulii nadal... Tonale to już nie będzie to.
Serio ktos ma kompleks tego czy samochód jest bardziej "męski" czy "damski"? mi samochód do podkreslania męskosci w niczym nie jest potrzebny (ale jak widzę niektórym jednak jest). Giulietta jest damska? skoro tak uwazasz ok - jako właściciela kompletnie mnie to nie obchodzi