Alfa Romeo Tonale

Panowie. Nie siać mi tutaj defetyzmu..

Popatrzcie na to z innej strony. Statystycznie rzecz biorąc, Alfa Romeo z dniem 8 lutego powiększy swoją ofertę modelową o 50%!

Chyba żadna firma nie może się takim wynikiem poszczycić:)

Ja już mrożę szampana.
Czekam na wysyp artykułów o "pięknej ale kapryśnej Włoszce" ..:)))

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Panowie (i jeśli są tutaj to Panie) nie róbcie OT. Wchodzi człowiek na niemieckie lub włoskie forum i czyta konkrety w danym temacie. U nas ciągle zbaczanie z tematu i jeszcze za chwilę będzie wojna Polsko- Polska.
Na razie bez punktów ale następnym razem będą ostrzeżenia z nowym taryfikatorem:)

Widać potwierdzenie tych dość osobliwych wirtualnych zegarów, które gdzieś widziałem na fejsie :P

[MENTION=48844]Bors[/MENTION], wiem o czym mówisz, ale nie mogę znaleźć. Szansa, że to może widok w jakimś trybie, albo jeden z widoków do wyboru, bo zobacz, tutaj wygląda normalnie. Zatem jest szansa może
Alfa-Romeo-Tonale-ultimo-avvistamento-foto-spia-2.jpg
Tonale-interni.jpg

Ciekawe czy ten czerwony przycisk katapulty też będzie...

Obejrzałem ten filmik z nadzieją, że zobaczę moment testowania tej katapulty....
Może pokażą na oficjalnej prezentacji, będzie ofert "woooow"....

Kolejna dawka szpiegowskich fotek z testów.
Nie wiem czy wcześniej było to widoczne, ale nie przypominam sobie. Wygląda na to, że Tonale będzie miało światła tył w formie pasa na całą szerokość samochodu.
Dodatkowo kolejne zdjęcie potwierdzające, zwykłą czcionkę na zegarach, czyli ta taka w stylu "retro" to może być widok w jednym z trybów, lub do wyboru.
2023-Alfa-Romeo-Tonale-Scoop-January-2022-12.jpg
2023-alfa-romeo-tonale-snow-spy-photo.jpg
new-alfa-romeo-tonale-spy-shots (1).jpg
new-alfa-romeo-tonale-spy-shots (5).jpg
new-alfa-romeo-tonale-spy-shots (7).jpg
new-alfa-romeo-tonale-spy-shots (1).jpg

Takie światła z tyłu to jest coś czego najbardziej nienawidzę. Kiedyś musiałem za takim dziwakiem jechać prawie 50 km i już byłem na granicy wykończenia psychicznego.

Widziałem Mercedesa z czyms takim (z tyłu i z przodu ) i myślałem że to wiejski tuning, to nie powinno dostać homologacji.
Tablet w środku jak doklejony, mimo że wygląda jakby było pod spodem miejsce na ekran jak w Giulii/Stelvio.

Ostatnia edycja:
O co wam chodzi z tymi tylnymi światłami bo nie rozumiem?

"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda

Kolejne zdjęcia, na których widać więcej. W porównaniu do szaraka zmniejszyli te wloty koło lamp, co moim zdaniem wyszło na plus.

IMG_8423.jpg

Amortyzatory
Powrót