Alfa Romeo Tonale

Faktycznie 3000 cena kosmos, ale matematyka jest nieubłagana - przy takiej wycenie nowego...

maj 38, czerwiec 1205, lipiec 1148.
dane z całej Europy.
No wejście smoka na rynek:))

[MENTION=84966]Teddy Bear[/MENTION], to chodzi o rejestrację? Sprzedaż? Właśnie szukałem ostatnio i nie mogłem znaleźć, jakie to źródło?

Tak, jak kolega wyżej napisał, carsalesbase.com
Ale trzymam kciuki, mimo wszystko. Zobaczymy, jakie dane przyniesie sierpień, wrzesień i październik. To już bedzie jakaś wskazówka, co dalej.

W Motorze porównanie Lexusa UX z Tonale. Dość szczególowe. Wygrywa Tonale:)

I ja wreszcie widziałem Tonale w ruchu - ale była to jakaś demówka raczej, bo oklejona. Stelvio / Giulii byłp więcej widać po premierze.

Zapewne dobrze wpłynie na sprzedaż:)
Modelu jeszcze nie ma na ulicach a już jest wzywany na serwis:))))))))

Miałem ten problem w swoim Tonale już z miesiąc temu. Na szczęście mieli już gotową aktualizację oprogramowania z poprawką tego błędu i zrobili mi to w parę minut.

Zapewne dobrze wpłynie na sprzedaż
Modelu jeszcze nie ma na ulicach a już jest wzywany na serwis)))))))

Jak jeszcze pracowałem w skodzie, jak wszedł Kodiaq, to pamiętam weszła jedna akcja serwisowa, która miała 11 podpunktów, które dotyczyły zupełnie różnych podzespołów :)

Kolega [MENTION=3383]Andrzejsr[/MENTION] padnie na serce.

Czemu? przecież "gazety motoryzacyje kłamią" , każdy Alfisti to wie :P

Gdyby w jakiejś marce niemieckiej, ichni szef powiedział " będziemy się wzorować na lexusie" , a później pojawiłby się taki test gdzie owa niemiecka marka wygrywa z lexusem... ooo już słyszę te teorie spiskowe - "zaczęli podkupywać dziennikarzy" !
;)

Swoją drogą , naprawdę widzisz to że klient Lexusa stwierdzi że nie, kupi Alfę bo w gazecie wygrała, czy z jakiegoś innego powodu?

Oczywiście, że nie - mnie nie testy nieustannie bawią. Zawsze powtarzam przy tej okazji test w AŚ chyba, gdzie Superb wygrał z Jagiem XE. I oczami wyobraźni widziałem, jak klient na Jaga myśli: "Nie no, to ja jednak Skodę kupię..." xD.

Ale liczę na to, że dzięki takim testom poprawi się postrzeganie AR w społeczeństwie.

jak będą konsekwentni, bez wyskakiwania z modelami zbyt skomplikowanymi jak na firmę z takimi problemami z jakością, proste, ale jeżdżące tylko raz w roku na przegląd i tyle widzące serwis, jeśli faktycznie będą wzorować się na (jednak kosztowym ) tworzeniu wizerunku jak robił to Lexus to może. Ale to tak ze 2 pokolenia na to trzeba po tylu dekadach zaniedbania tematu jakości.
To postrzeganie się miało przy 159, giulieccie , giulii zmieniać i nie zmienia się. No Giulia zmieniła równolegle idace w krytykach z jakością braki osiągów wobec konkurencji, tym że (gdy jeździ ;P ) daje radę faktycznie .

Amortyzatory
Powrót