PingNoMore
Użytkownik
- Auto
- Giulietta 1.4 MA 170 KM
Widok Tonale mnie sparaliżował, złapały mnie duszności i miałem zawroty głowy. Przy okazji auto jechało w przeciwnym kierunku niż ja.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Widok Tonale mnie sparaliżował, złapały mnie duszności i miałem zawroty głowy. Przy okazji auto jechało w przeciwnym kierunku niż ja.
... ( takie rozwiniecie pomysłu ze 159)....
159 to nawiązanie do SZ / RZ
Różnica polega na tym, że SZ/RZ są egzotyczne, albo raczej... intrygująco brzydkie
Natomiast 159 jest ładna, tak w sensie ponadczasowym.
W tym kontekście faktycznie Tonale może być ładne z przodu, doskwiera jej głównie bryła...
Rz sz brzydkie??? Egzotyczne w dobrym tego słowa znaczeniu tak ale kurde brzydkie? 159 ponadczasowa?? Rynek klasyków chyba inaczej uważa. Ja zresztą też. 159 to takie Tonale w czasach 159. Zróbmy jakieś nawiązania i wmowmy klientom że to Alfa Romeo. Z dieslem fwd... I z nadwagą potężna.
Akurat za takie modele jak RZ można Alfę cenic. Za 159? Bez jaj.
Rz sz brzydkie??? Egzotyczne w dobrym tego słowa znaczeniu tak ale kurde brzydkie? 159 ponadczasowa?? Rynek klasyków chyba inaczej uważa.
A co do diesli - w czasach 159 "w sklepach" były potężnie promowane wręcz wciskane klientom . Diesel w cenie benzyny, to 2.2 to proszę pana nie jedzie , no nie niestety nie mamy do jazdy próbnej żadnej benzyny, nikt tego nie kupuje, to 3.2 to już nie to to nie busso itp. Teksty sprzedawcy.
Rz sz brzydkie??? Egzotyczne w dobrym tego słowa znaczeniu tak ale kurde brzydkie? j.
Multipla też jest ponadczasowa. 15 lat temu była najbrzydsza i dziś też jest najbrzydsza.159 JEST stylistycznie ponadczasowa
Multipla też jest ponadczasowa. 15 lat temu była najbrzydsza i dziś też jest najbrzydsza.
Multipla też jest ponadczasowa. 15 lat temu była najbrzydsza i dziś też jest najbrzydsza.
A sam się odnieś i sam sobie odpowiadaj, co to za ton "odpowiedz" ? coś ci się pomyliło, żeby tonem nakazowym cokolwiek do mnie pisać.