Teddy Bear
Nowy
- Auto
- Alfa 159 2.0 170 KM
Poczekajmy na dane.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wystarczy spojrzeć kilka postów do góry...Ktoś tu z forum ma Tonale? Ktokolwiek? jesli nie, dlaczego nie?
Ktoś tu z forum ma Tonale? Ktokolwiek? jesli nie, dlaczego nie?
Wystarczy spojrzeć kilka postów do góry...
słabo szukasz. Na forum jest przynajmniej 3 użytkowników Tonale i jeden z zamówionym autem.No sięgnąlem do posta 3022, czyli 28 do góry. To więcej niż kilka. I nadal nie wiem czy ktoś ma Tonale?
Na siłę szufladkujesz produkt. (..)Jak na osobę, która dała poznać się z lewicowych poglądów używanie argumentów męskie/niemęski/damskie jest niepoprawne. Wychodzi z ciebie męska szowinistyczna świnia.
) nie mam lewicowych poglądów, od zawsze miałem i mam centrowe. Zawsze uważam, że w polityce i w życiu kluczowy jest balans, rozsądek i myślenie, unikanie skrajności.
Świniami szowinistycznymi jesteśmy jeśli nie wszyscy, to większość. Ale niektórzy się z tym kryją, bo to jest passe![]()
Ale zobacz: czy reklamowanie produktu WYŁĄCZNIE przez kobiety za kierownicą, nie jest przejawem wskazywania klienta? I to się sprawdza, kiedyś z kolegą jeździliśmy po Warszawie (kupił sobie Giulię i chciał ją objeździć) i dla zabawy patrzyliśmy kto siedzi za kierownicami różnych alf.
Wiele tych alf nie byłoale w 159 zawsze siedział facet, w 156 chyba na 6 spotkanych w 5 był facet, giulietty to tak pół na pół, ze wskazaniem na kobiety, a w stlelvio chyba dwie kobiety były i sześciu facetów. Widzieliśmy nawet dwie 146
z facetami.
Troszke to zabawa ale idę o zakład, że jak się pojawi więcejk Tonale to w 8 na 10 aut będzie siedziała za kierownica laska.
Ciekawe.
Ale wracając do Tonale: w mediach atak reklam z zielonym Tonale. Za kółkiem oczywiście kobieta. Jednoznacznie pozycjonują zatem klienta docelowego.
Zobaczymy, jak się to przełoży na wzrost wolumenu sprzedaży. Myślę, że powinno pozytywnie. Kobiety jednak kupują samochody oczami. Pytałem kilku koleżanek, w różnym wieku, mówiły ze auto im się podoba.
Czy nasi forumowi użytkownicy to także panie?
Auto jest wybitnie niemęskie. Nie wyobrażam sobie meżczyzny jako właściciela Tonale. Stelvio to tak. Oba te auta to jakby właśnie kobieta i mężczyzna. Jeśli taki był zamysł twórców, to powinno dać efekty.
Jestem prawie dwumetrowym, stukilowym facetem, mam zielone Tonale i nie wydaje mi się żeby mój widok za kierownicą tego auta miał prawo być szokujący. Nie za bardzo wiem co miałoby być niemęskiego w tym aucie. Możesz sprecyzować?