Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak wyglada sytuacja pod biedronką ?Dziwne czasy. Pod Lidlem codziennie sznur suvów, wysiadają panie domu na zakupy.
Dziwne czasy.
Moja żona twierdzi iż :
- łatwiej się wsiada i wysiada
- lepiej widzi wokoło bo wyżej siedzi
- nie martwi się przejechaniem przez krawężnik ( chociaż w Alfie przy 20`` - powinna )
- ma lepsza pozycję za kierownicą
- wydaje jej się przestronniejszy
- lepiej się pakuje do bagażnika i wyciąga bo jest wyżej podłoga
(...)
Jak popatrzysz na wymiary to np. Stelvio jest 3 cm dłuższa i chyba 5 szersza niż Twoja 159 - jaka więc różnica z czego ktoś wysiada pod Lidlem skoro generalnie auto gabarytowo podobne ?
- lepiej widzi wokoło bo wyżej siedzi
Na autostradzie zatrzymali suva i okazało sie ze kierowca przewoził narkotyki, ej faktycznie te suvy to samo zło
Znajomą zwolnili z pracy, zgadnijcie czym jeździła xdd
Dzisiaj bogate "blondynki" w SUV są jak duzi, łysi panowie w BMW 30 lat temu
wyższy koszt ubezpieczeń. .
Bez komentarza, jednak to zdecydowanie nie mój poziom.
Masz jakieś dane,że SUV-y mają inne stawki?
Dziś widziałem pierwszy raz Tonale w kolorze szarym (nie, nie pierwszy raz ten model, a pierwszy raz w tym kolorze).
Wyglądało w tym malowaniu... totalnie nijako...
O ile ciemna zieleń robi wow, to w tym szarym kolorze wyglądało jak każda inny crossover... Nawet moja żona dopiero po dłuższej chwili rozpoznała w tym Alfę Romeo.
A kawę robi samo, czy nadal trzeba na MacDrive podjeżdżać?Z takich codziennych obserwacji :
A kawę robi samo, czy nadal trzeba na MacDrive podjeżdżać?![]()
A kawę robi samo, czy nadal trzeba na MacDrive podjeżdżać?![]()