Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Teddy Bear - auto nie jest wybitnie nieudane. Ono się Tobie nie podoba. A to dwie różne rzeczy
A kogo to obchodzi (oprócz hejterów), ile tego sprzedali, jeśli budżet im się spina? GTAm wypuścili 500 sztuk i też na tym nie stracili. Jeśli oczekujesz masówki w Alfa Romeo, to jeszcze długo będziesz bił pianę na tym forum, a kto będzie chciał kupić, to i tak kupi. Na to, że u Ciebie w garażu stanie kiedyś jakaś nowa Alfa nawet nie liczę i sam wiesz dlaczego![]()
Teddy Bear - auto nie jest wybitnie nieudane. Ono się Tobie nie podoba. A to dwie różne rzeczy
Generalnie jest tak w sporej ilości aut. Nie przeszkadza mi to. Osobiście wolę tak niż np 50 % pustego plastiku w konsoli środkowej 159.Przestań bredzić, bo się niedobrze robi. Od lat szefowie Alfy, kolejni, jak mantrę powtarzają, że znacząco zwiększą sprzedaż, jeszcze niedawno mówiło się o pół milionie aut rocznie i o niezliczonych nowych modelach alf.
Poza tym, skąd wiesz, że budżet się spina? znasz wyniki finansowe marki i powiązanie z wynikami Stellantisa? Nie znasz? a szkoda.
Bo Stellantis finansowo robi bokami i jest coraz gorzęj.
- - - Updated - - -
Komu podoba się wystający z deski tablet, pasujący tam, jak pięść do nosa?
No i oferta silnikowa. Masakra. Zobacz, co oferuje konkurencja i masz odpowiedź, czemu alfa ma 2 procent rynku suvów.
co tam w temacie Tonale? jakieś dane o sprzedaży?
Dużo masz akcji Stellantisa, że tak się o tą sprzedaż martwisz?
Osobiście mam nadzieję na jak najniższą sprzedaż, bo dzięki temu będę jeździł samochodem, który się wyróżnia z tłumu, a nie kolejną Octavią czy KIĄ Sportage.
A za 10 lat będzie problem z kupnem poduszki silnika czy innej bzdury.
I przypomnę, że 159-ki sprzedano klikaset tysięcy sztuk, czego Tonale raczej nie da rady, więc będzie gorzej niż ze 159-ką.
Osobiście mam nadzieję na jak najniższą sprzedaż, bo dzięki temu będę jeździł samochodem, który się wyróżnia z tłumu, a nie kolejną Octavią czy KIĄ Sportage.
Swoją sprzedaż podwoiła również Alfa Romeo. Sprzedając 25 755 egzemplarzy, Włosi wykręcili względem I półrocza 2022 r. wynik lepszy o 117,5 proc.
Przy małej sprzedaży możesz nie doczekać kolejnych modeli w ogóle.
ja w Krakowie widuje kilka tygodniowo...
ja w Krakowie widuje kilka tygodniowo...
Oj bastion to moze za duże słowoKraków bastonem Tonale.