I na koniec:
męczący jest twój sposób "dyskusji" polegający na łapaniu za słówka i drążeniu tematu.
Ojoj, przepraszam, że łapie Cię za Twoje bzdury i kłamstwa. Obiecuję, że więcej nie będę, jak tylko przestaniesz je popełniać
A co lepsze, napisał ten, co wchodzi w temat techniczny dot. problemu, żeby wyrzygac swoje przemyślenia jaki to samochód jest słaby, bo ktoś ma z czymś problem. Zaiste coraz zabawniejszy jesteś
Nie mam zamiaru spędzać czasu na wyszukiwaniu twoich wpisów dotyczących 159.
To może warto przestać kłamać, nie pytałbym Cię wtedy o moje "rzekome" wpisy, których nie popełniłem?
Czytałem je, zapamiętałem i tyle.
To może warto zacząć brać już coś na pamięć jak zawodzi? Ewentualnie czytać ze zrozumieniem, a nie tak jak się chce zrozumieć?
Nie jesteś tak istotny, żebym poświecał ci czas aż w takim wymiarze. Zawsze zresztą mogłeś, w międzyczasie, edytować swój wpis i tak nic bym nie znalazł. A mogę cię o to podejrzewać, bo czytam co i JAK piszesz.
Oj tak, specjalnie edytowałem posty, żeby udowadniać Ci, że klamiesz... Niestety, z przykrością informuję, że nie, nic takiego nie robiłem, bo nie mam tego w zwyczaju, z resztą, nawet bym nie miał takiej potrzeby
Ten sam mechanizm dotyczy tematu Tonale. Znajomi mają inne zajęcia niż zakładanie kont na forach. I nie tobie to komentować. To po pierwsze.
Po drugie: faktycznie napisałem o wyższej sprzedaży Stelvio a teraz okazuje się, że ostatni, cząstkowy wynik pokazuje lekką, minimalną przewagę Tonale. Co to zmienia? Nic, bo, powtórzę, Stelvio jest na rynku SIÓDMY ROK, co według dzisiejszych standardów oznacza wieczność i "inną epokę". A Tonale to jeszcze w tym porównaniu nowość, na rynku półtora roku. I te wolumeny są zbieżne. Wszystko na temat. Jak nie wyciągasz z tego żadnych wniosków, nie poradzę.
Po pierwsze - nie Tobie decydować, co mogę komentować, a co nie.
Po drugie - lekką, minimalna przewagę Tonale? To masz te dane sprzedażowe Giuli za H1 albo samego Stelvio, czy tylko wydaje Ci się?
PS. Ja o tych wynikach już pisałem dawno temu, w poprzednim temacie, a Tobie się teraz okazało?
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka