Kampanie / service newsy - tylko informacje i konkretne pytania proszę

Kompletnie nie dziwi mnie podejście ASO - sam musiałem trzy razy jeździć do serwisu na aktualizację do najnowszej wersji i sam im wskazywać jaki service news, dlaczego i co wgrać. W końcu się udało, ale doświadczenie było kiepskie :)

tyle że w Twoim przypadku miałeś jeszcze wersje którą trzeba było aktualizować z USB a wcześniej wgrać inne updaty (licznik/wyświetlacz) przez OBD, a tu dla kolegi już takiego nie ma - ma nowszy który sam pobiera przez FOTA i ASO tu niewiele poradzi raczej - chyba że wymusza kontakt z TeSeO Stellantisa, trafią na kompetentną osobę raczej bliżej FCA a nie np Opla/PSA i wezmą się za wyjaśnienei/rozwiązanie problemu (bo pewnie dotyczy wielu użytkowników tylko mało kto wie/zgłasza itp)

tyle że w Twoim przypadku miałeś jeszcze wersje którą trzeba było aktualizować z USB a wcześniej wgrać inne updaty (licznik/wyświetlacz) przez OBD, a tu dla kolegi już takiego nie ma - ma nowszy który sam pobiera przez FOTA i ASO tu niewiele poradzi raczej - chyba że wymusza kontakt z TeSeO Stellantisa, trafią na kompetentną osobę raczej bliżej FCA a nie np Opla/PSA i wezmą się za wyjaśnienei/rozwiązanie problemu (bo pewnie dotyczy wielu użytkowników tylko mało kto wie/zgłasza itp)

Sprawa zgloszona do centrali Alfy Romeo i czekam na rozwiazanie/wyjasnienie. Ponoc sprawdza to dzial techniczny gdzie jest problem

to powodzenia, daj znać jak to rozwiązali potem, komuś może się przydać

U mnie w wersji z lewarkiem też U37.

Swoją drogą, czy ktoś wie gdzie zgłosić błędy związane z oprogramowaniem? Czy to do ASO?

to powodzenia, daj znać jak to rozwiązali potem, komuś może się przydać

Dostalem dzisiaj informacje taka żeby spróbować przywrocic ustawienia fabryczne radia… i jesli to nie pomoze zeby odddac auto do serwisu. To jest jakis zart bo auto w serwisie bylo i nie sa w stanie nic zaktualizować

Czyli wsparcie centrali Alfa Romeo na poziomie 0

Dostałem „zaproszenie“ do serwisu na wymianę pasa bezpieczeństwa kierowcy (F52V)
Tonale 07.25

Amortyzatory
Powrót