Jaki olej do AR 75?

Temat niskiego ciśnienia jest zdecydowanie do obserwacji i sprawdzenia, mam inny czujnik do kontrolki, mogę załatwić inny czujnik do wskaźnika, pożyjemy zobaczymy.
Ktoś wie gdzie najtaniej u nas kupić ten Rdline 75w90 NS? Amerykanie wychwalają go pod niebiosa.

Andrzej, wiem że wysokie ciśnienie też szkodzi, nie mam tylko czasu pomierzyć manometrem a jak napisałem wskazania tego na desce są w przybliżeniu :) Po rozgrzaniu na pełnym ogniu trzyma się w granicach 4,5-5 z tego co pamiętam a że silnik nie dotykany to też uważam że wszystko jest OK.

to jako doświadczony użytkownik takich silników nie pisz każdemu że ma zaraz rozkręcać silnik i robić remont bo na wskażniku ciśnienia zobaczył wskazówkę leżącej na zero

Pokaż mi, w którym miejscu pisałem każdemu żeby rozkręcał silnik i robił remont.

...Nie pokażesz, bo nie pisałem. Zwyczajnie zastanawiałem się na forum nad przyczyną niskiego ciśnienia a w związku z tym, że kolega napisał co i jak z panewkami - nie widzę sensu aby kontynuować polemikę.

Masakra :-) Ciekawe w jakiej kondycji panewki?
dla mnie taki tekst od człowieka znającego te silniki jak własną kieszeń jest zastanawiający który sugeruje rozbiórkę silnika żeby sprawdzić chocby panewki, to też taki komentarz

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót