L
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czujnik jest kupiony nowyPietereQ napisał:Masz 3 możliwości:
-Awaria czujnika
-Uszkodzenie kabla łączącego czujnik ze wskaźnikiem
-Awaria wskaźnika
Pytanie czy kupiłeś nowy czujnik czy używany? Sprawdź masę do czujników. U mnie Jest podłączona za pomocą śruby która jednocześnie mocuje tablicę roździelczą do karoserii - przy puszce z bezpiecznikami. Szybki sposób na sprawdzenie czujnika; odłącz kabel od czjnika i podłącz do masy, jeśli wskazówka wskaźnika przeleci przez całą skalę, to musisz kupić nowy czujnik.
Lukasik napisał:czujnik jest kupiony nowy
czujnik kupiłem w sklepie w radomiu na zamówienie czas realizacji 1 dzień a koszt 10złJacekK napisał:Lukasik napisał:czujnik jest kupiony nowy
Jesli moge wtracic... gdzie i za ile kupiles ten czujnik? Bo slyszalem, ze raz, ze sa ciezko dostepne a dwa, ze kosztuja jakies spore pieniadze(mowimy oczywiscie o czujniku do wskazowki cisnienia, a nie do lampki ostrzegawczej?).

Lukasik napisał:wiec mam proble pali mi sie ta kontrolka zmieniłem czujnik ten co jest wyzej fotka Stan oleju mam w porzadku a ona danal mi sie swiecie
W czym moze tkwic przyczyna
Siemanko Mariusz nie narazie mi to za bardzo nieprzeszkadzaphantom71 napisał:Hello
Czujnik ciśnienia oleju na wspaźnik:
EP 1.800.605 lub KW500605 , klucz 14, gwint M10x1, Bar 0-8, na 1 konetor 6.3
Alfa 75/90/155/164/Alfetta/Coupe/Giulietta//Spider
Jest możliwość ściągnięcia w cenie 120 zł (oryginal 230 zł )
Pozdrawiam