omron8
Nowy
- Auto
- 155 1.8 16v T.Spark 103 kW 1996r.
To prawda że 90-tka 2.5 rozpędza się do sety tak samo wolno jak 2.0. Bo jak tak to niezły muł - prawie 10 sek. :/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kurde to trochę słabo. Chyba 75 3.0 byłaby lepsza...
Podejrzewam że 2.5 w 90 nie jest jakoś specjalnie lżejsze od 3.0 w 7575 3.0 przez wagę silnika niema już tak idealnego rozkładu masy..
Podejrzewam że 2.5 w 90 nie jest jakoś specjalnie lżejsze od 3.0 w 75![]()
Szacun dla Stefana!Dziś widziałem jak kolega w czerwonej gtv(6?) siał terror wśród przechodniów w Puławach! Pozdrawiam![]()
Zrobię to wieczorem bo teraz muszę lecieć.Odezwij się do Mikelos -a
Kozak! Ale na 15.5k€ nie ma szans :/ Chyba że ktoś pożyczy
W oryginale miały pod kolor pyski malowane? Cena chyba dość przyzwoita tylko odległość nie bardzo
To już trochę nie moja bajka. Ja bardziej stawiam na mocnego sedana (którym 90 chyba nie jest :/) Zresztą trochę głupio bym w niej wyglądał... (znaczy się w GTVce)ja i tak bym wolał GTV6
Na papierze może nie jest mocny ale na drodze jest szybszy niż 3 litrówaA co do 1.8 turbo to wcale nie powiedziałbym by był jakoś specjalnie mocny
No ja tu o fizyce nie myślę i bez zakrę tów da radę i jest to silnik bardzo rozwojowy (1.8T) nawet jeśli chodzi o fizykęA, chyba że masz na myśli to, że szybciej pojedzie w zakrętach