Kupię silnik dohc

Rolin

Nowy
Auto
była AR 166 2.4JTD CF3
witam, wiem że ten temat podlega bardziej pod bazar ale wydaje mi się że ta część forum rządzi się swoimi prawami. Chętnie kupię silnik dohc jakiejkolwiek pojemności z modeli 75, giulietta, giuliia itp. Silnik może być właściwie bez wnętrzności, lub cały zajechany, ew. sprawny za dobrą cenę.

Pozdrawiam
R

jak każdy będzie wypisywał co chce, to w ogóle będzie bałagan,po to jest dział bazar

akurat w dziale transaxle nik nie robi takich problwemow. mam taki 1.6 na handel jak chcesz:) z 75ki pod gazniki

Ja tu trzymam porządek i ogłoszenie dot. wspaniałych,efektownych i kochanych modeli translaxe i klamotów do nich mogą tu zostać :) W dziale bazar niektórzy by nie wiedzieli od jakiego auta silnik chodzi , będą mu chcieli sprzedać zarżniętego T.Sa 16V :D

PS.
O ile inaczej zdecyduje Administrator Forum :(

Ostatnia edycja:
dlatego też pozwoliłem sobie umieścić ten temat bezpośrednio tutaj, głównie ze względu na specyfikę tylnionapędówek AR

Witaj, stoi u mnie za szopą (przykryty klapą do kuchni gazowej) TS praktycznie kompletny (bez osprzętu) sam go wyjmowałem z auta.
Nie trzymał kompresji (jak pamiętam to mogło być 6-4-7-6 -powiedzmy rząd wielkości)
ale głowica pracowała ładnie, cichutko bez żadnego klepania zaworów.
W razie jakby cokolwiek to dopiero na wiosnę bo na ten moment jest calkowicie obstawiony drewnem na opał ;-)

Amortyzatory
Powrót