[75] Tarcze przód V6

Pituś

Nowy
Auto
AR 75 V6
Hej!
chce zmienić tarcze z przodu.
W 'przyzwoitej' -czytaj budżetowej cenie udało mi namierzyć tylko 'SBS' i 'Jurid'..
nie wiem za którą opcją się opowiedzieć -może macie jakieś doświadczenia, uwagi, spostrzeżenia w tej materii.. -MILE WIDZIANE :rolleyes:
(na torze jeśli się będę pojawiał to amatorsko :D)

dla uzupełnienia info dodam, ze klocki ATE już nabyłem na tą okoliczność :)

Zdecydowanie jurid mam w swojej 75 tarcze sbs tylko z tyłu. W sumie tragedii nie ma ale jak załozyłem sbs do 145 na przod to byla katastrofa. Powichrowały sie po miesiącu. Na przod bym ich nie założył. Jurid na pewno bedzie lepszy.

Powichrowały sie po miesiącu
Co do tego to niestety nie ma już reguły, wszystko się gnie.
W Foce po jakiś 1500-2000km pogięły mi się Brembo, jazda jak najbardziej normalna, bez przegrzewania i ułożenie wg zaleceń. A kupiłem je bo było najmniej narzekań:)
P.S. Kup Brembo Oro:D

tak to bywa, te najtansze brembo sie nadaje....tak jak niektore trw z czestochowy klocki:/ jest jeszcze cholernie drogi ale moim zdaniem textar, no i ate:)

aktualnie na rynku...
ATE są ok 2x droższe od Jurid/SBS
a dla Textar'a cena jest w klasie wyścigowej.. ok 3x Jurid/SBS..

Warto podzwonic po dużych hurtowaniach motoryzacyjnych bo od czasu do czasu czyszczą magazyny. Ja takim sposobem kupiłem komplet oryginalnych ATE za 20 złociszy :D

oj bywają takie rarytasy jak kiedys z fsm nowe skrzynie do 126p po 70zł kupowalem;)

Amortyzatory
Powrót