nowa 75tka w naszym gronie:)

kajtek205

Nowy
Auto
75 3.0V6, Fiat Ducato 3.0, Renault Clio:P
wczoraj do mnie przyjechała:) grafitowa 3.0 V6...jak Wam się podoba?? Prowadzi się niesamowicie, brzmi wspaniale...do zobaczenia na drodze:)

Załączniki

• DSCF0267.JPG
    DSCF0267.JPG
    126.7 KB · Wyświetleń: 432
  • DSCF0268.JPG
    DSCF0268.JPG
    129.9 KB · Wyświetleń: 392
  • DSCF0269.JPG
    DSCF0269.JPG
    121.7 KB · Wyświetleń: 415
  • DSCF0270.JPG
    DSCF0270.JPG
    120 KB · Wyświetleń: 401
Naprawdę Kozak tylko ten zderzak

Nieźle na glebie leży, klatka, do jazdy po torze?

Wygląda ciekawie :)
Podmienić wypadało by przedni zderzak na oryginał, ale nie o wygląd w tym przypadku chodzi :).
Jakaś bliższa specyfikacja?
Zawieszenie? silnik tam jest seryjny?

silnik seryjny, zawieszenie gwintowane, zmieniony stabilizator i drążki, klatka, kubełki, kierownica OMP, hamulce wzmocnione i wywalony abs, wydech seria, wymieniony tylko koncowy tłumik. felgi 16', 225/45 semi slick i wywalone wszystko co się da:) autko do jazdy normalnej, ale mam zamiar czasem pojezdzic w róznych imprezach albo na torze

Bedziesz coś robił z zderzakiem bo do tej wersji kupic orginalny zderzak to nielada wyczyn

mam oryginalny zderzak tylko w czarnym kolorze, w sumie mam całą americe na części do tej grafitowej. więc wygląd jakoś się poprawi, chociaż mi tu bardziej chodzi o to jak to auto jeździ a nie jak wyglada

nowy zderzak do americi bez dokladek jest od 2 lat na allegro;)

Przedni euro zderzak spoko, przydało by się machnąc jakimś lakierem. Rozumiem, że siłą rzeczy tylni ciężki zdeżak z americ'i wylatuje. I skąd to auto? Coś mi podpowiada że od Rona S.? :)

tak dokładnie;) od Rona S:) bardzo sympatyczny człowiek.a alfa zostaje tak jak jest, bo nawet ten biały zderzak mi pasuje;) może kiedyś go podmaluje, na razie chce się nacieszyć samochodem.

a co Ci podpowiada że to auto jest od Rona??;)

a u Rona cos jeszcze z wielkiej wyprz zostalo:>

wklep sobie Ron Simons;) i poczytaj o Save the Ring bo to uzasadnia wielka wyprz:/

zostało mu jeszcze kilka alf, V6 i TS-ów, sprzedaje je, bo są za stare i zarząd nurburgringu nie zgadza się żeby takie auta były wynajmowane i jeździły po torze. Mają być nowe, więc Pan Ron kupił kilka lotusów a na alfy mu cofnęli licencje. A szkoda, bo z tego co mi mówił właśnie 75tki cieszyły się największym powodzeniem i one były najczęściej wynajmowane.

zostało mu jeszcze kilka alf, V6 i TS-ów, sprzedaje je, bo są za stare i zarząd nurburgringu nie zgadza się żeby takie auta były wynajmowane i jeździły po torze..

Te gnoje z nurburgring ag, czy jak tam się ta spółka nazywa, chwytają się każdego sposobu, żeby wykończyć konkurencję (bo tor ma swoją szkołę jazdy). Szkoda bo przez to nieumiejętne zarządzanie z nurodisneyem, ucerpi nie tylko sama instytucja toru jak i liczne okoliczne biznesy które z tego toru żyją. Byli tak zdesperowani, że oskarżali rona o przewożenie ludzi w bagażniku po ringu, żeby zaoszczędzić na wjazdówkach... szkoda gadać.

Jak rozpoznałem? Po prostu Ron'owa 75 ,przedni zderzak ;), jak jescze napisałeś gwinty klata to wątpliwości nie było. Tak czy siak zazdroszczę i gratuluję, bo masz świetnie przygotowane auto przez specjalistę, i jedyne na czym teraz będziesz mógł się skupić to technika jazdy. Rozumiem ze obowiązkowo będziesz na Youngtimer Party 1 Maja? :D

Youngtimer Party?? można prosić o więcej informacji?? faktycznie alfa jest ustawiona wyśmienicie, oby tylko nie dostała za bardzo w du.e na naszych drogach...ech gdzie tu doskonalić technike jazdy?? jak na każdym kroku radar albo dziury:P pozdrawiam

Nie no z tym jeżdżeniem na co dzień to myślałem, że sobie jaja robisz na początku... Daj sobie spokój, nie ma aut na tor i ulice, jak wielu ludzi sobie próbuje wmówić. Niestety albo rybka albo pipka... Szkoda auta, nie mówiąc, jak super praktyczne jest auto, z klatką i kubłami, a wierz mi coś o tym wiem.

Odnośnie imprezy:

www.youngtimerparty.pl

Zapisuj się ! ;)

Amortyzatory
Powrót