Ciekawe ogloszenia

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z jednym lusterkiem często się trafiały we Włoszech. Najczęściej przed lifty z najsłabszymi silnikami 1.6, ale centralny i elektrykę miały ;)
Może chodziło o to, by ludzie nie myśleli że policja do nich macha gdyby mieli otwierać elektrycznie sterowane szyby.

Oglądał ktoś ta 75 szaro/zielona w Warszawie godna zainteresowania?

Jedyne, co mogę wydedukować: BTZ to stara rejestracja z okolic Białegostoku - czytaj: wieś / małe miasto. Jest szansa, że to niezajeżdżony egzemplarz ze stodoły. Ogłoszeniodawca pisze, że długo stała - zgadzałoby się. Ale to takie tylko dywagacje.

O tej ciemnozielonej na czarnych dzwoniłem do właściciela, powiedział ze od 1992 roku jest w Polsce, jeździła jako samochód w urzędzie państwowym w Łomży, jest dziurawy bak, dziurawa podłoga, działa absolutnie wszystko i wnętrze jest kompletne. Od 10 lat stała ale jest jeżdżąca.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dojrzałem do decyzji o sprzedaży mojej 75-ki... W tej chwili mam drugą Alfę RWD, której zakup dość mocno wydrenował mi budżet, no i gdzieś po głowie tłucze mi się myśl o zakupie jakiegoś coupe Busso.

Samochód ma jakieś tam bolączki, ale głównie estetyczne, silnik po planowaniu głowicy i wymianie UPG rok albo 2 lata temu, wydech IMASAF od kolektorów do końca, wnętrze kompletne i oryginalne, żadnych udziwnień i przeróbek, szpera działa, akumulator 2-letni, badanie techniczne robione 2 miesiące temu. Buda zdrowa, ale do lakierowania. Cena - 17.000 zł.

Amortyzatory
Powrót