Guniozaur - żeby nie napisać że kocham włoskie auta i włoskie jedzenie ale z ludźmi to tak średnio.... po prostu w Stanach przez AlfaBB poznałem człowieka który ma jakieś 6-7 GTV6. 1 jeździ, ze 2 to różne projekty a reszta to dawcy. Po kilku zakupach u niego ( ceny naprawdę niskie a transakcja wzorowa - masa zdjęć, jak ma kilka części w różnym stanie to zdjęcie każdej plus inna cena w zależności od stanu ) nawet się zakumplowaliśmy. Taki mail friend

Bardzo sympatyczny człowiek - i nawet jak nie kupuję części to często mi coś podpowie / pomoże. A transport części też udało mi się tanio rozpracować ( największe zakupy jakie zrobiłem to pudło było wielkie jak po kinekopowym TV 30" i swoje ważyło - a paczka kosztowała mnie 30$ z tą wadą że szła drogą morską - 6 tygodni - ale komu się z tymi autami spieszy ).
Co do ebay.de - jak zmienisz wyświetlanie na 192 przedmioty na stronę - to wyjdą 3 strony. Tylko że masa to mikrofilmy? stare czasopisma, 1 strona to dywaniki z diabełkami, amorkami, itd a samych części niewiele - muszą się trafić. No i sporo części do gtv tej późniejszej się zaciąga. Widzę że właśnie pojawiły się tylne boczne szybki. Chyba się skuszę.
Wiesz z tą zabójczą rakietą i cenami - no jakbym miał w ogródku zakopane kilka torebek z walutą z Francami Beckenbauerami to zapikałbym do zwykłych sklepów i dostał świeże pachnące nowością części - niestety czasem trzeba ( czekam właśnie na dolot - 100EUR aaaa ) a czasem trzeba pokombinować.
majk - dla mnie białe !! białe plis plis

zaklepane, przyklepane

) które masz ? komplet tzn mijania + długie = w sumie 4 sztuki ? jaki stan ? wyślę ci na PW mój mail - jak masz chwilę to podeślij jakieś zdjęcia.
PS. Ale się ruch w temacie zrobił