Bazar Transaxle...

Witam panowie.
potrzebuję do mojej GTV6 zaślepkę przedniego zderzaka z prawej strony oraz łożysko oporowe sprzęgła dwu tarczowego. ewentualnie z jakiego modelu można podpasować?
Pozdrawiam!!!

Z łożyskiem oporowym, do wklęsłych docisków jest tragedia, nie do dostania. Jedyna opcja jaka mi przychodzi do głowy to wysłać całe sprzęgło do specjalistów np. Radzikowskiego i może coś dobierze/dorobi.

Ma ktoś na części silnik 3.0 12v qv? Może być ze 164. Potrzebuję wałków rozrządu ;-)
Mam silnik z 164 3.0 QV 12 valve na rozdzielaczu bez wału kontakt wyłacznie telefoniczny 694 139 322

Bimsky jak nie uda ci się dostać wałków
od QV , to Swiątek napawa ci krzywki wałków seryjnych na sportowo jak w QV

Mam takie wałki , z silnika po obróconej panewce przy 120 tys , 100-ka komplet .

Generalnie miałem teraz taki zapierdziel związany z obroną pracy (konczenie pisania, formalnosci), ze nie miałem głowy do niczego innego. Od przyszłego tygodnia dalszy ciąg rozkmin... ;-)

witam koledzy poszukuje alfy 75 do kupienia moze byc ewentualnie do zrobienia jakby kos cos to prosze o info

Była na olx ale teraz jej nie widać.

Wuju masz jakieś doświadczenie z autam sprowadzanymi z NL ?? Każde jakie widziałem wymęczone i zgnite , ale wiem że lubią Alfy i może z nimi jest inaczej

Wuju masz jakieś doświadczenie z autam sprowadzanymi z NL ?? Każde jakie widziałem wymęczone i zgnite , ale wiem że lubią Alfy i może z nimi jest inaczej

Kupiłem w NL dwie alfy 75QV. Jedną jakiesz 6 lat temu, a drugą w tym roku. Widziałeś wymęczone i zgnite bo szukasz w dolnej granicy cenowej wiec to normalne.
Ja kupiłem w okazyjnej cenie i oczywiście do remontu, ale taka opcja jest tańsza jeśli wszystko ogarniesz sobie sam. W NL alfa 75 3.0 w bardzo dobry stanie kosztuje minimum 5000e, a w idealnym 7, 8 tys.

Ja miałem na myśli nie Alfy , tylko ten złom co ściągają nasi rodacy na sprzedaż:) Wiem że lubią Alfy i chciałem się dowiedzieć jakie są te egzemplarze za 5 czy 7 tysięcy euro:)

Chciałby ktoś kupić kolektory do 75 12v z nierdzewki? ;-) Ledwo co użyte, stan idealny, jak nowe. Cena do symbolicznej negocjacji ;-) Wywoławcza 3000pln

Amortyzatory
Powrót