Bazar Transaxle...

Wiecie skąd można by skołować uszczelkę wariatora do TSa? Moja jest trochę "powygryzana" i wariat był wklejony na paskudny sylykon..

Czy ktos jest w stanie zidentyfikować to?:
164.jpg

To jest stary Philips, znalazłem oryginalne głośniki 4x3 Alfy montowane min w 75 oddam za flache.

A jakiś model? W 75 to pakowali?

Ty lepiej powiedz, czy zrobimy deal na to, co Ci podesłałem :). Mam namiar na gościa, który robi track cara i oddaje środek gratis, ale wszystkiego u niego nie dosztukuję...

radosuaf napisał:
ECU Bosch Motronic ML4.1 0261200108 do 2.0 TS.

A właściwie to miałem spytać - to ecu do Twojej wersji? Do wersji z katem/sondą, czy bez?
Pytam czysto informacyjnie :)

To jest ECU do wersji TS - wersja kat i bez kat różni się chyba oprogramowaniem. W dodatku w 164 jest taki sam.

szukam śrub skręcających przegub- tarcze hamulcową i skrzynie.

To jest ECU do wersji TS - wersja kat i bez kat różni się chyba oprogramowaniem. W dodatku w 164 jest taki sam.

Ale numer powinny mieć chyba inny? No bo jak inaczej zidentyfikujesz przy wymianie którą wersję zakładasz?

PS. Chciałem o tym na privie ale masz pełną skrzynkę i nie mogłem wysłać.

Śruby o które pytał Majk już znalezione ale poszukuje nadal wyjścia ze skrzyni lewa storana do 2.0 TS ze szperą (czyli to do czego przykreca sie tarczę i przegub).
Niestety od 1.8 nie pasuje gdyż wieloklin wchodzący w dyfer ma mniejszą średnicę.
W TS jest zapewnei hybryda mocowania na małe przeguy z mocnym wałkiem do dyfra.

Szukam PILNIE modułu Alfa Control Veglia Borletti, coś takiego (wersja Borg nie pasuje):

Załączniki

• T2eC16RHJHEE9ny2q8uuBQYwd5Mbu60_12.JPG
    T2eC16RHJHEE9ny2q8uuBQYwd5Mbu60_12.JPG
    53.3 KB · Wyświetleń: 270
Cholllllllerrrrrcia, 1,5 miesiąca za późno... :(

EDIT: A ile byś chciał? :D

1. Przedni grill jest przedliftowy... Miała jakąś przygodę?
2. Ta blacha przy antenie - rdza?
3. Jakieś zdjęcia wnętrza?

Ostatnia edycja:
Z zewnątrz zmieniłem felgi, lampy tylne. Pochodzenie atrapy i blachy pod anteną nie jest mi znane, pytanie do poprzednich właścicieli.
Wnętrze standartowe poza kierownicą z 33 P4 i jakąś customową dźwignią zmiany biegów.
Z racji ograniczonego dostępu do neta jeszcze przez jakiś czas, szczegółowe info pod podanym numerem telefonu.

Eeee. Za ładna. Nie będzie mnie stać, więc dupy nie zatruwam telefonem :/

Amortyzatory
Powrót