Stefan116
Użytkownik
Nigdy na żywo takiego spojlera w GTV/6 nie widziałem.
Przy okazji:
Kupię felgi Zender Milano 5x98 17.
Przy okazji:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nigdy na żywo takiego spojlera w GTV/6 nie widziałem.
Przy okazji:
Witam, z racji tego, że w mojej GTV6 założyłem jakiś czas temu kompletny układ wydechowy z nierdzewki, oryginalny wydech mam do sprzedania: od kolektorów po końcową rurę. Ogólnie dobry stand, kolektory bez pęknięć, siatka w jednej rurze portków wymaga odnowienia / nowej przeplotki. Jak ktoś zainteresowany proszę o pirv.Pokaż załącznik 274501Pokaż załącznik 274502Pokaż załącznik 274503Pokaż załącznik 274503Pokaż załącznik 274504
Gdyby ktoś był zainteresowany klatką bezpieczeństwa do 75 w cenie powiedzmy rurekto pisać. Zdecydowałem ze będę wycinał ze swojej klatkę . Gdyby ktos chciał to mogę cięcie w jakiś cywilizowany sposób wykonać aby można było to użyć ponownie .
Jak masz to wywalić to mogę zabrać. Ją i tak trzeba będzie przerobić, żeby spełniała wymagania załącznika J, ale da się to obskoczyć podczas wstawiania do nowej budy. Do wymiany jest ten pałąk idący od progu, wzdłuż słupka B, pod dachem na drugą stronę. Jak będziesz ciął, możesz ciąć ten pałąk bo jest zrobiony ze zbyt wąskiej rurki. Reszta o ile pamiętam się nada.
Wywalić to nie. Rurki w gospodarstwie domowym na wsi zawsze sie przydadzą![]()
![]()
Zabrać w sensie odkupić, ale chciałbym najpierw pozbyć się toyoty z garażu, żeby nie zawracać sobie głowy niepotrzebnymi rzeczami![]()
Spoko .Zatem lisica będzie robić jak najmniej cięć. Myslałem że jakiś czas polatam z klatką i pustym wnetrzem lecz po pierwsze. Musze ją przeciąć żeby wyjąć deske. Po drugie ,pałąk jest tak wspawany że w jednym miejscu podbija poszycie dachu więc do malowania musi być usunięty a po trzecie jak pomysle że w zrobionym aucie mam wszystko zabezpieczać przed iskrami przy cięciu to wyjście jest tylko jedno.