Bazar Transaxle...

PietereQ

Użytkownik
Auto
Alfy
Taka sugestia, która była już wiele razy poruszana. Aktualnie na tym podforum wala się cała masa różnych ogłoszen, a to oddzielnych wątków a to w przypadkowych postach w innych tematach. Może by podlepić podforum Bazar z dwoma działami kupię/sprzedam części i kupię/sprzedam auta i ewentualnie kupię/sprzedam usługi (bez podtekstów ;P) ?

Chyba w KAŻDYM dziale powinno być cuś takiego.
Mi to się jeszcze marzy żeby były połączone działy - np TS-y 16v razem by wyskakiwały w 145/6/155, 147/156/166 ale jak się prześpię to mi przechodzi ;)

Ostatnia edycja:
Niezły pomysł... Ja potrzebuję podsufitki i, jeśli jest w dobrej cenie, to tylnej półki do 75. Będę wdzięczny za pomoc.

Ostatnia edycja:
radosuaf podsufitkę można ładnie odnowić, temat poruszany na forum poszukaj jest wszystko ładnie wytłumaczona a cała roboto dosyć prosta. Jak kupisz używaną ponad 20 letnią to nie będzie lepsza od tej którą masz :) A temat dobry choć dział brał bym już jest :)

Stefan, ja nie mam żadnej :(.

Wersja z szyberdachem, czy bez? Jakby Ci się chciało bawić w renowacje/naprawianie, to mógłbym Ci oddać moją, ale generalnie materiał 'obwisł', przez co wygląda to słabo.

/edit:
Widzę, że u Ciebie brakuje materiału na podsufitce. Jeśli nie jest zapadnięta, to może lepiej by było ją oddać do tapicera?

Ostatnia edycja:
każdy może zamieścić ogłoszenie w tym dziale sprzedam kupię. Jest taka możliwość nieformalna bo istnieje dział Bazar ale ze względu na unikalność modeli Transaxle takich tematów czy postów sie nie usuwa, była juz o tym mowa

Niezły pomysł... Ja potrzebuję podsufitki i, jeśli jest w dobrej cenie, to tylnej półki do 75. Będę wdzięczny za pomoc.
Mam na zbyciu tylną półkę ale niestety w dużymi otworami na głośniki (z tego powodu ją wymieniłem) - jeśli jesteś taką zainteresowany to daj znać.

Ja mam właśnie to samo - półka jest, ale z ohydnymi głośnikami. Kto wpada na takie debilne pomysły?!

Ostatnia edycja:
fabrycznie jakieś małe owale były przewidziane - pewnie dlatego

Montowanie głośników w tylną półkę to była w ogóle jakaś paranoja... Pamiętam, że zawsze mnie głowa bolała od tego łupania nad uchem, jak byłem mały i podróżowałem na tylnej kanapie... BTW, czy były jakieś fabryczne radia do 75? Coś gdzieś czytałem o jakichś Clarionach...

jako dyzurny penis męski chętnie pomoge;) https://plus.google.com/u/0/photos/102460258106272051025/albums/5191720972387336209 w Alfie fabrycznie byl Pioneer i Philips. Radia zmieniały się co rok. Ten katalog co widzisz to chyba 87 z uwglednieniem zmian na 88

Kurka, ale bajery! :) Szkoda, że nie ma żadnego modelu z RDS-em, ale już taki z cyfrowym tunerem by styknął... Tylko gdzie dorwać takie cudo?

P.S. Te felgi na pierwszej stronie są przerażające. Idealnie by pasowały do zegarów z 90-ki :D.

EDIT: Jedno się znalazło! Niestety, nie jest sygnowane logiem Alfa Romeo :(. Inaczej już "bym brał" ;).

http://www.ebay.com/itm/AUTORRADIO-...4?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item20c220ccc0

Ostatnia edycja:
No wyglądałaby kozacko. Dupeczki by piszczały z zachwytu nad autem ;)

Łykaj radyjko. Najwyżej se dokleisz napis z wycięty z gazety ;)

- - - Updated - - -

Ale i tak nic nie przebije owiewek samolotowych :D:D

Kurde i foteliki dla dzieciaków były. U mnie co najwyżej mam pod dupę kocyk wsadziła że jak się zrzygam to żeby było łatwiej posprzątać ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót