Potrzebuję kilku czesci do 75ej

• Autor wątku Autor wątku Dimaopole
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Dimaopole

Guest
dzien dobry wszystkim Alfistam! Potrzebuje czesci do alfy 75
1 Zderzak przedni
2 nakladki plastikowe blotników (nadkol)
3 nakladki plastikowe na progi
4 plastyk na tylne klape (lepiej czerwony)
I moze byc ktos ma wal napedowy do alfy 3.0 (moze byc tylko przednia czesc)
Dzieki za uwage czekam na propozycje )

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Te nakładki na progi i błotniki i zderzak też od 3.0 ?
Który rocznik? Mało informacji, 75 miały zależnie od silnika inne np progi i zderzaki.
Zderzak przedni od 3.0 kompletny z harmonijką ?
Pokaż zdjęcia swojej 3.0 :)
O ile wał, i nakładki na progi czy plastik klapy kupisz to z tego co wiem z zderzakiem do 3.0 może być problem.
Nie wiem czy taniej by nie wyszło z forum zebrać chętnych na konkretne graty i forumowo kupić cała srebrną strzałę z Szczecinka na części :)
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-75-3-0-i3005495525.html
Jak by motor był dobry to ja chętnie przygarnę, skrzyni nie chcę bo mam na zapas od 3.0 ale dolot trochę elektryki na zapas by się mogło przydać :) a cena podejrzewam ze do negocjacji :)

W ogule mam 75 1.8i 1991 rok. Ale mam checz wlozycz silnika z alfy 155 2.5 z kompresorem od mercedesa, z tego potrzebuje wal od v6!
Zderzak potrzebuje zwykly, nakladki progowe taki jako na TSku i na v6 (ale oni byly i na 1.8 )
Ton alfe ze Szczecinka juz widzial i rozmawial z wlascziczelem, i chczal by oglondacz ale bardzo daleko jechacz tylko zeby zobaczycz..........
Foto mojej 75ki mozna zobaczycz tu http://www.drive2.ru/cars/alfaromeo/75/75/dimaopole/
I jescze przepraszam za blondy w napisanem, z tego ze Jestem z Ukrainy

W ogule mam 75 1.8i 1991 rok. Ale mam checz wlozycz silnika z alfy 155 2.5 z kompresorem od mercedesa, z tego potrzebuje wal od v6!
Zderzak potrzebuje zwykly, nakladki progowe taki jako na TSku i na v6 (ale oni byly i na 1.8 )
Ton alfe ze Szczecinka juz widzial i rozmawial z wlascziczelem, i chczal by oglondacz ale bardzo daleko jechacz tylko zeby zobaczycz..........
Foto mojej 75ki mozna zobaczycz tu http://www.drive2.ru/cars/alfaromeo/75/75/dimaopole/
I jescze przepraszam za blondy w napisanem, z tego ze Jestem z Ukrainy

Do pełni szczesca bedziesz jeszcze potrzebował skrzyni biegow od V6 razem z przegubami i sprzegłem. Do tego koło zamachowe od alfy 75 V6 i miske olejowa ze smokiem. Dojdzie jeszcze pare innych drobiazgow, ale to juz tylko szczegoły.

To wszystko oprucz skrzyni ja mam! Skrzynie chce zostawicz swoje,ale jak co nie wutrzyma, to wloze od v6

Mam wszystkie czesci które potrzebujesz tylko zależy na kiedy to potrzebujesz. Mieszkam w Holandii a wszystkie graty mam w polsce wiec jesli potrzebujesz na juz to odpada.

Super! oczewiszcze chczal bym to kupicz jako najsybczej, ale moge zaczekacz,(do marca kwitnia) bardzo prosze powiedzic ile za to chcesz.
Dziekue za odpowiedz.

Dzieki za informacje bede czekacz! Jak co cena rozsądna to w ogulie super! :)

Zderzak -100zl
Nakładki - 4szt 80zl
Nakładki na progi -100zl
Odblask na klape- mam ale nie sprzedam, cięzko zdobyc
Przednia czesc wału -200zl plus 100zl za przednia gume

Dobra mysle ze cena rozsadna i mi to pasuje !! To chczal by to wszystko zarezerwowacz!
Kiedy wracasz do Polski ??

Moze za jakies 3 miesiace. Jesli to tego czasu nic nie znajdziesz to umówimy sie na odbiór.

A moze byc u ciebie ktos jest teraz tu w Polsce zeby mog to sprzedac mnie ?

Musze być osobiście. Nie ma innej możliwości.

Drodzy! moze jesce ktos ma cos z tych czesci ?? To chetnie kupie z tego ze potrzebuje jescze 2 komplekty takiego sprzetu dla moich koleg
Bardzo ciekawie nakladki na nadkola !!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Podepnę się pod temat , szukam owiewki na drzwi kierowcy rocznik 90 , kolor taki zielonkawy , ewentualnie to nawet kupie druga 75 w stanie rozkładu jak ktoś ma .

Nawiązując do tematu części do 75 - ki poszukuje tłumika środkowego do AR 75 2.0 TS z podwójnym wyjściem na katalizator, w ogóle nie ma tych tłumików nigdzie, są tylko z pojedynczym wyjściem. Jakby ktoś miał namiar albo taki tłumik na zbyciu będę wdzięczny

Nówkę kupisz w www.tlumiki.eu. IMASAF, zgodne z oryginalem. Cena też dobra. Ja kupowałem cały układ bez kata, ale ściągnąć mogą wszystko z katalogu, więc nie powinno być z tym problemu.

Amortyzatory
Powrót