Poszukiwana ASNka z Warszawy/Łodzi

• Autor wątku Autor wątku Beddie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Beddie

Guest
Cześć!

Czy ktoś z Was wie co się dalej dzieje z tą czarną ASNką 0156, która pierwsze była w Poznaniu, tam była remontowana, potem w Warszawie na Żeraniu i skąd pojechała chyba do Łodzi? Nie dogadałem się jasno z właścicielem i nie udało mi się jej wtedy wyrwać, może teraz by się dało. Podobno była rozbita, były plotki, że poszła na złom. Ktoś wie coś konkretnego?;)

Fenk ju from de małntyn :)

W zeszłym roku poszła na Allegro w lipcu bodajże. Czaiłem się na nią, ale akurat byłem w Chorwacji, jak się aukcja kończyła.

To to wiem, bo byłem dogadany na branie pozaallegrowe, żeby oszczędzić sprzedającemu prowizji, aczkolwiek nie z mojego powodu wyszło inaczej. Pojechała na Łodzi lub gdzieś w te rejony, podobno potem była rozbita. Tyle wiem.

Ktora to była dokładnie ASN-ka ? Macie jakieś foto albo link historii allegro ? jak była na licytacji to powinien być link

Czarna na zenderach, wnętrze recaro, wgnieciony lewy słupek C, ogólnie auto wizualnie bardzo do ukochania.

Chyba wiem kto ma ten samochód , dziś zadzwonię zapytam się czy to ten o którym myślę .

- - - Updated - - -

A wiec tak :

Czarna ASN-ka jest i ma się dobrze , jest naprawiona i właściciel nią jeździ codziennie , i nie chce jej sprzedawać .

Amortyzatory
Powrót