• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Car Project -zniżki dla klubowiczów na gwint i inne art. tunerskie

Nazar

Nowy
Auto
Była 156 SW 2,4JTD by Cinsoft ---Jest 159 1,9JTDm 150KM Q-tronic'08 + Mito 1,6Jtdm Distinctive'08
Hejka. Jako ,że po wprowadzeniu do sprzedaży przez firmę Car Project zestawu gwintowanych amortyzatorów AP byłem pierwszym klientem na komplet do Alfy 159 dostałem mały upust i wysyłkę gratis. W stosunku do ceny na stronie za całość z wysyłką zapłaciłem 2600pln. Postanowiłem też ugrać coś dla klubowiczów.
No i sprawa ma się tak ,że na hasło "Alfaholicy" każdy może zakupić gwint w cenie rabatowej jak ja a oprócz tego na każdy asortyment ze sklepu zostanie naliczony indywidualny rabat. Jakby ktoś byłby czymś zainteresowany to pierw telefon z hasłem "Alfaholicy" potem zamówienie i przelew według rabatu ustalonego telefonicznie a nie cennika ze stronki. Ja tylko dodam ,że obsługa jest miła i fachowa .

Przyklejam :) żeby nie uciekło

Pewnie skorzystam w lutym bo szukam zawieszenia :D Tylko czy mają zawiasy do innych modeli alf niż 159?

Czyli jakieś 2,5% zniżki?

Jak już pisałem - rabaty indywidualne . A z tym 2,5% :-) to z ceny...może ale u nich jest jak narazie najtaniej ( dla przykładu u Mapeta sam gwint 2699pln ) no i przesyłkę w Car Project miałem gratis czyli kolejne 50pln w kieszeni :-P

A z tym 2,5% :-) to z ceny...może

Z ceny to wychodzi niecałe 2,1%. Chodziło mi o cenę łączna przy założeniu, ze wysyłka pocztą. Wychodzi wtedy niecałe 2,6%. Uwzględniając wysyłkę gratis kurierem wychodzi łącznie 2,8%. Nie jest to szałowy rabat, ale zawsze rabat.

przesyłkę w Car Project miałem gratis czyli kolejne 50pln w kieszeni :-P

Byłeś w ogóle na tej stronie?

Koszty wysyłki - Poczta Polska (priorytet) [FONT=arial !important]Kurier 48 Poczty Polskiej[/FONT]14,00 zł Kurier GLS Poland 20,00 zł

dla przykładu u Mapeta sam gwint 2699pln

Coś masz problem z liczbami - cena u Mapeta 2666 zł.

No to widocznie opuscili bo w chwili zamawiania było 2699 . Tam zawsze na pierwszy rzut zaglądam jakem były Vageniarz :-P

Sie zapomniałem . Gwint już jest więc fotki też ( na aucie niebawem ) . uploadfromtaptalk1455434353674.jpguploadfromtaptalk1455434368203.jpguploadfromtaptalk1455434379082.jpg

Nie narzekam. Nie jest beton, ma większy zakres niż deklaruje producent no i nie rdzewieje :-)

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

256.jpg
257.jpg

Pięknie to wygląda , tylko ciekawe czy nie ma efektu "ping ponga"

Amortyzatory
Powrót