• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

ULTER SPORT Poszukuję wozów do pomiarów !!!

Teddy84

Super Moderator
Członek ekipy
Auto
156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16
Zgłosiła się do nas znana wszystkim firma ULTER z prośbą o zamieszczenie informacji o poszukiwanych przez nich wozów do pomiarów przy budowie dedykowanych tłumików do naszej włoszczyzny.

W tej chwili poszukują
Mito 0,9 najlepiej tej 105 konnej oraz
Mito 1,4 MA QV 170KM

Chętnych proszę o zgłaszanie się tutaj w temacie

Zgłosiła się do nas znana wszystkim firma ULTER z prośbą o zamieszczenie informacji o poszukiwanych przez nich wozów do pomiarów przy budowie dedykowanych tłumików do naszej włoszczyzny.

W tej chwili poszukują
Mito 0,9 najlepiej tej 105 konnej oraz
Mito 1,4 MA QV 170KM

Chętnych proszę o zgłaszanie się tutaj w temacie

Witam Wszystkich
Poszukujemy w tej chwili tych dwóch modeli Mito, aby powiększyć naszą ofertę o te dwie motoryzacje. Dla chętnych którzy zgodzą się udostępnić nam samochody proponujemy nasz wydech końcowy plus ozdobne końcówki GRATIS:). Nasz zakład w którym dokonujemy wdrożeń znajduje się w Bystrej koło Bielska Białej. Zachęcam właścicieli Mito do kontaktu ze mną w sprawie udostępnienia. Odpowiem na wszystkie pytania jeżeli będziecie mieć jakieś wątpliwości

Witam Wszystkich
Poszukujemy w tej chwili tych dwóch modeli Mito, aby powiększyć naszą ofertę o te dwie motoryzacje. Dla chętnych którzy zgodzą się udostępnić nam samochody proponujemy nasz wydech końcowy plus ozdobne końcówki GRATIS:). Nasz zakład w którym dokonujemy wdrożeń znajduje się w Bystrej koło Bielska Białej. Zachęcam właścicieli Mito do kontaktu ze mną w sprawie udostępnienia. Odpowiem na wszystkie pytania jeżeli będziecie mieć jakieś wątpliwości
Moze 159 3.2? Co raz wiecej tego :)

Już pytałem kiedyś o 3.2. Zostało mi obiecane i póki co cisza.

Zgłaszałem się z mito zaraz po tym jak ogłosili że szukają i odpisali mi że teraz nie będą robić :D :D

Amortyzatory
Powrót