Ozdobne światłowody we wnętrzu Giulietty

traczmot

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.6 T.S
Witam. Tak jak w temacie , czy ktoś z was ma coś takiego założonego w swojej alfie ?
Na allegro są gotowe zestawy do montażu. Ogólnie zainteresowałem się sprawą bo zobaczyłem u sąsiada w Toyocie auris coś takiego i powiem szczerze że wyglądało super. Co prawda on miał tylko w przednich drzwiach zamontowane jednokolorowe ale efekt był fajny moim zdaniem.
Znalazłem również ja YouTube film właśnie z giuliettą i gość miał zrobione już to konkretnie, ale zobaczcie sami
https://youtu.be/5QSIn95L40A
Ciekawe czy dużo pracy jest przy tym .

Z deską jeszcze w miarę spoko, ale zdejmowąc wszystkie boczki by mi się nie chciało :) (już przechodziłem przez ten temat podczas wymiany klamki i wygłuszaniu drzwi) Na dodatek jakoś nie jestem fanem takich świecidełek (chociaż to jest subjektywna opinia :)) Miałem coś takiego fabrycznie w Leonie, i chociaż pierwsze wrażenie fajne, to potem już i tak na to człowiek nie zwraca uwagi i zmianą kolorów pobawi się może trzy razy :)

Z deską jeszcze w miarę spoko, ale zdejmowąc wszystkie boczki by mi się nie chciało :) (już przechodziłem przez ten temat podczas wymiany klamki i wygłuszaniu drzwi) Na dodatek jakoś nie jestem fanem takich świecidełek (chociaż to jest subjektywna opinia :)) Miałem coś takiego fabrycznie w Leonie, i chociaż pierwsze wrażenie fajne, to potem już i tak na to człowiek nie zwraca uwagi i zmianą kolorów pobawi się może trzy razy :)

Na zmianie kolorów też średnio mi zależy. Również myślałem że deskę zrobić problemem by nie było. Gorzej z drzwiami, ciągnięcie przewodów itp.
Muszę podpytać sąsiada czy miał jakieś patenty na to.
Ale odnośnie samej deski pomyl wart uwagi nawet z racji tego że dużo pracy by to nie kosztowało

Hm.o gustach się nie dyskutuje [emoji848]
Może bardzo delikatne białe, ciepłe to tak ale bardzo delikatne.

Daj sobie z tym spokój,te światłowody świecą za mocno i w nocy strasznie irytują,przerabiałem to w poprzednim aucie,a w giuliettcie mam takie na drzwiach ale bez podświetlenia,ładnie to wygląda w dzień,bo dzwi czarne i nudne.

Dobrze wiedzieć... dzięki za opinie, bo zastanawiałem się nad tego rodzaju gadżetami.

Amortyzatory
Powrót