Przegląd bez czepiania się

ash

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta 2010 1,4 TB 16v 140KM
Cześć,

Mam lekko przyciemnione przednie boczne szyby. Gdzie/ Kto (w Częstochowie i okolicy - mogę podjechać/ lub gdziekolwiek bez wizyty autem) wbije mi przegląd bez robienia o to problemu, bo mam już nieważny i problem ze zrobieniem go? Oczywiście mogę się odwdzięczyć ;)

Yo, ale sens jest kombinować? złapie Cie jakiś patrol i będzie Ci kazał ściągać albo banują dowód :P

w najgorszym wypadku ściągnę na przegląd i od razu założę ponownie. Ale to już wolę dołożyć dignoście niż się motać ze ściąganiem i zakładaniem, skoro jest zrobione dobrze. Potem zły odcień czy coś mi założą, w dodatku się muszę umówić, a nie od ręki ;/

Gdzie Ty żyjesz? Żaden normalny diagnosta nie podłoży się za coś co widać na pierwszy rzut oka. Nie wiem ile masz zamiar dać tej łapówki, aby ktoś ryzykował utratę uprawnień i źródła dochodu...

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Drzyj folię, bo i tak to się tak skończy.
Jest taki problem, że jak szukasz kogoś w internetach to jest źle, jak chcesz podbić bez nawet wjechania na ścieżkę to nie masz o niczym zielonego pojęcia i nikt się za kogoś takiego nie podłoży.

Też byłem zwolennikiem lekkiego przyciemniania z przodu, miałem w zasadzie w każdym aucie - do czasu wejścia nowych mandatów.
Mandat za „niewłaściwy stan techniczny” aktualnie może sięgać nawet 5tys zł - trochę niemiło byłoby dostać 5k za folie wartą pare zł… ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót