zlecę wykonanie przeszczepu w mito

jjokocha

Nowy
Auto
emty
witam, wk---wia mnie strasznie niemoc mojego silnika, rozglądam sie za zmianą silnika na inny nie wiem jaki bedzie dobry, podejrzewam ze najmniej problemow byłoby z multiairem 135hp ale wolałbym 120hp jtd, czy ktos z kolegów zna sie na rzeczy, zajmuje sie takimi sprawami, czy to skomplikowana sprawa, ile to moze kosztować ?

łatwiej i taniej będzie zamienić benzyne na benzyne, a najłatwiej zmienić auto.

Jeżeli jest forsa,to przeszczep od Abartha Grande Punto SS i problem znika:)!a jeżeli wchodzi zamiana to,na Abartha Grande Punto SS i radocha z jazdy gwarantowana!:D!!!

tzn nie chodzi mi o zwikszenie parametrow o 100% tylko "dociągnięcie" do średniej, 120-135hp w zupełności wystarczy, sprzedac mozna ale nie chce kupwac ponownie salonowego auta, a uzywane mnie srednio interesuje bo to bedzie rozbity import, wole zainwestowac te 10k w profesjonalnie zrobiona zmine silnika, lub co przyszło mi teraz do głowy moze samą głowice z resztą da sie zamienic? nie jestem szpeniem od mechaniki wiec nie wiem jak to by sie udało?

Zestaw od Abartha mógłby podejść,sprzedawali gotowe w salonach do motorowni 1.4,razem z całym bałaganem do wersji SS.To byłoby coś!

oj, swap w nowym wozie to "pchanie się w gips" ;) nikt się nie podejmie tego z gwarancją, a spodziewam się że mogą być problemy, w tym wozie nawet halogenów nie założysz jak nie miałeś w fabryce:)
naprawdę warto jednak kupić drugi wóz, nie wszystkie mito z zachodu to rozbitki, całkiem przyjemne można znaleźć, no i problem zawsze pozostanie, ja kupiłem 135 a żałuję że nie 170...

do noviteca odrazu wal! :)

Myślę, że swap w takim wypadku to trochę przesada skoro nie oczekujesz jakiś hardkorowych przyrostów mocy.
Jak dla mnie to to nadaje się na tuning, wałek, turbina, IC, wydech... i można tak w nieskończoność :)

Pewnie temat nieaktualny bo jjokocha chyba się pożegnał z miciakiem ale gdzies już tu było wymienione co trzeba oprócz samego silnika wymienić. Było tego na tyle dużo że interes jest raczej nieopłacalny.

Amortyzatory
Powrót