[159] Bixenon wymiana

• Autor wątku Autor wątku DanielK
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DanielK

Guest
Witam, mam pytanie, otóż posiadam w swojej alfie xenonki samopoziomujące w kolorze białym(seryjne). Chciałbym zmienić ich kolor na niebieskawy... taki bardziej lodowy :) Nie mam pojęcia od czego zacząć, co wymienić, gdzie kupić jak rozkręcić itd. Jeżeli ktoś się w to bawił proszę o pomoc. Pozdrawiam.

ale z takim mocniejszym(niebieskawym) kolorem ryzykujesz częstsze spotkania z policja...bo to sie rzuca od razu w oczy, mimo iż orginał :)
pozdrawiam

zmień palnik ksenonowy na taki o wyższej temperaturze barwy światła (cos kolo 6000 st. K )tylko wcześniej zadaj sobie jedno, ale za to za*ebiscie ważne pytanie "po co ?"

zmień palnik ksenonowy na taki o wyższej temperaturze barwy światła (cos kolo 6000 st. K )tylko wcześniej zadaj sobie jedno, ale za to za*ebiscie ważne pytanie "po co
no właśnie...widoczność i tak zostaje taka sama tylko barwa się zmieni...i ewentualne zainteresowanie mundurowych...

Witam, mam pytanie, otóż posiadam w swojej alfie xenonki samopoziomujące w kolorze białym(seryjne). Chciałbym zmienić ich kolor na niebieskawy... taki bardziej lodowy :)

Chłopie, masz AR 159 z najmocniejszym dieslem montowanym w tym modelu, do tego w pakiecie TI - po cholerę Ci jeszcze grzebać w tym aucie?!

Amortyzatory
Powrót