Tarcze indiglo z GT 2005 do GT 2004

Auto
Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM
Witam,
Mam pytanie, czy podane tarcze można założyć do Alfy Romeo GT z 2004 roku? Sprzedawca podaje, że jego tarcze dedykowane są do modelu z 2005 roku. Widzę drobne zmiany, głównie w tym wycięciu w obrotomierzu. Jeżeli nie, to gdzie mogę dostać białe zegary dedykowane do GT 2004, bo w internetowych sklepach tuningowych nie widziałem. Dzięki i pozdrawiam.

to które z tego linku nadają się do wersji GTtki z 2004 roku?

Dzięki ;) Pytam, bo ja mam wersję z tempomatem, który wyświetla się na komputerze (pod wskaźnikiem temperatury i poziomu oleju napędowego), a te tarcze z tempomatem posiadają kontrolkę, która znajduje się przy wskazówce prędkościomierza i trochę mnie to zmyliło

Dzięki ;) Pytam, bo ja mam wersję z tempomatem, który wyświetla się na komputerze (pod wskaźnikiem temperatury i poziomu oleju napędowego), a te tarcze z tempomatem posiadają kontrolkę, która znajduje się przy wskazówce prędkościomierza i trochę mnie to zmyliło

Witam,

Jeśli na twojej tarczy prędkościomierza fabrycznie znajduje się kontrolka tempomatu to nie ma problemu, możemy przygotować wersję z okienkiem na tempomat. Jeżeli kontrolka tempomatu jest poza tarczami na panelu kontrolek pomiędzy tarczą prędkościomierza a obrotomierza, wtedy nie ma to najmniejszego znaczenia przy składaniu zamówienia na tarcze.

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedź, będę myślał na wiosnę o wymianie tarcz. Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót