Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123456789101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 185

Temat: Grupowy chiptuning MR Motors - Rogalotti - 1000zł

Malik
    Gość

Domyślnie

Sporo swojego czasu miałem do czynienia z MRMotors. Organizowałem również wielokrotnie grupowe czipowania u Rogala. W razie problemów chętnie służe pomocą.

Po tylu latach kontaktów z MrMotors chłopaków mogę polecić z czystym sumieniem. Lepszego tunera nie znajdziecie w promieniu kilkuset kilometrów!

Użytkownik Świeżak Avatar ToHrn
    Mieszka w
    Zgierz
    Auto
    GT 1.9 JTD MultiJet '04, Giulietta 1.4 MultiAir TCT '11, MiTo 1.4 MultiAir TCT '12

Domyślnie

WIELKIE dzięki za ofertę pomocy . W tej chwili największym "problemem" jest to, że nasza skromna grupa nie kwalifikuje się na rabat grupowy. A jak widać, przynajmniej dwie osoby są zdecydowane na zabieg "strojenia" samochodu najbliższym czasie.

Malik
    Gość

Domyślnie

ToHrn, czekaj az kupię Alfe, mysle ze nie bedzie problemow

A tak w ogole, to probowaliscie zadzwonic do Witka i powiedzieć mu jak wyglada sprawa? Powiedzcie ze dzwonicie w ramach dopięcia się do grupowania w VW Golf. Moze pojdzie Wam na reke (o ile ostatnio nic sie nie zmienilo).

Mieszka w
    Zgierz
    Auto
    GT 1.9 JTD MultiJet '04, Giulietta 1.4 MultiAir TCT '11, MiTo 1.4 MultiAir TCT '12

Domyślnie

Mogę poczekać, pod warunkiem, że szybko kupisz, więc szybko zacznij rozglądać się za samochodem .
    A tak na poważnie, to strasznie ciężko dodzwonić się do Pana Witolda (przynajmniej w moim przypadku). Mój dotychczasowy kontakt z Nim opierał się wyłącznie na SMS-ach, co i tak pozwoliło na ustalenie kilku istotnych dla mnie rzeczy - notabene, sam kontakt bardzo sympatyczny, a żaden mój SMS nie pozostał bez odpowiedzi (pod tym względem, chyba bardziej "kuleje" kontakt e-mailowy).
    Z tą "kooperacją" z forum VW, to był żart, ale z tego co piszesz wnioskuję, że możliwy do zrealizowania - chyba muszę się tam w końcu dodzwonić i pogadać konkretnie, jeśli oczywiście reszta zainteresowanych "modem" wyraża dalszą chęć współpracy (czyt. nadal są zdecydowani na odwiedziny w MR MOTORS).

Użytkownik Maniak resoraków Avatar VVoytec
    Mieszka w
    Oslo
    Auto
    159 Ti 1.9 16v

Domyślnie

Chcialbym dolaczyc do wiosennego tuningowania w MR Motors jesli temat wciaz aktualny

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Łukaszu wielkie czipowanie u 7Days-a, jedziemy!!
    Ostatnio edytowane przez Matt21 ; 13-02-2012 o 22:49
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamość, Lublin
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 20V

Domyślnie

To i ja może się skuszę do Bułecki

Użytkownik Ogier Avatar Nika
    Mieszka w
    Lublin/Zamość
    Auto
    Była:147 1.9 JTD 8V 115 km Jest: AR 147 FL 1,9 JTDm 16V 150km

Domyślnie

A ja mogę?

Mieszka w
    Zgierz
    Auto

Domyślnie

OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.
    Ostatnio edytowane przez ToHrn ; 14-02-2012 o 22:34

lexisnexis
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ToHrn Zobacz post
    OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.
    Witajcie,
    Wiem ze jestem nowym grzbietem na forum ale zarejestrowałem się celem zapisania do grupy osób chcących w końcu coś konkretnego zrobic - tj zawirusowac autko. Moja mućka od roku już sie z tym mierzy i stwierdziła że teraz jest gotowa. Zatem uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy. Jestem z warszawy i jak najbardziej konkretnie chociazby jutro mogę się umówić

P.S. Witam na forum
    P.S.2. Rozmawialem przed chwila z Witkiem i nadal temat jest aktualny. 10 KONKRETNYCH osob. Panowie, moze jacys znajomi z innymi samochodami? Ogarnac sie prosze i się umawiamy na początek marca Wiec mamy dwa tygodnie na dokrecenie. Na tą chwile po tym co wyczytalem na forum jedna osoba chetna. Jezeli ktos jeszcze chce. Prosze o dopisanie sie. Mysle ze pierwszy tydzien marca bedzie dobry terminem na chipowanie...

Ponizje lista:
    1. VVoytec
    2. Lexisnexis
    Ostatnio edytowane przez lexisnexis ; 16-02-2012 o 14:44