Strona 6 z 19 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 185

Temat: Grupowy chiptuning MR Motors - Rogalotti - 1000zł

ketron
    Gość

Domyślnie

P. Witek pewnie ma tyle modzenia, że nie ma czasu tak szybko odpowiadać. Jutro postaram się być u niego to dowiem się co i jak. Mrksz87, gdybyś jednak
    zmienił zadanie to byłoby nas już 9...

ilnis
    Gość

Domyślnie

Można rozważyć jeszcze inną opcję - "odwrócony Groupon" . Skoro jest nas 8-9 chętnych, ale trudno nam ustalić cokolwiek z MR Motors, a 10 osób jest sine qua non to może popytać w innych miejscach w Warszawie na jakich warunkach zrobiliby grupowe chipowanie 8-9 aut.. nawet na zasadzie licytacji, kto da mniej...

Malik
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ilnis Zobacz post
    Można rozważyć jeszcze inną opcję - "odwrócony Groupon" . Skoro jest nas 8-9 chętnych, ale trudno nam ustalić cokolwiek z MR Motors, a 10 osób jest sine qua non to może popytać w innych miejscach w Warszawie na jakich warunkach zrobiliby grupowe chipowanie 8-9 aut.. nawet na zasadzie licytacji, kto da mniej...
    Myslisz ze w tym chodzi o to aby bylo taniej? Uwierz mi, ze w tym wypadku warto przekladac jakosc nad cene...

ketron
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Malik Zobacz post
    Myslisz ze w tym chodzi o to aby bylo taniej? Uwierz mi, ze w tym wypadku warto przekladac jakosc nad cene...
    Na szczęście można jeszcze uderzyć do Mastersa do Piaseczna- polecał mi go Paweł z PABLO GARAGE

ilnis
    Gość

Domyślnie

Kto pyta nie błądzi... a więc tak - orientacyjnie wykonałem telefon do Kreatora Mocy (www.kreatormocy.pl, od razu uprzedzam: nie znam, znalazłem w google, robili m.in. podobne akcje dla VW, strona www profesjonalna, zrobili kilka alf i Fiatów, no i od razu odebrali telefon - sekretarka przełączyła do właściwej osoby). Przy 8-9 osobach mogą zrobić to za 800 zł (jeśli FV to + VAT). Terminy indywidualnie od początku marca. Usługa standardowo - hamownia i sprawdzanie samochodu, potem wczytanie programu indywidualnie dostosowanego do możliwości samochodu (to niby jest ważne, że nie wgrywają standardu przygotowanego dla poszczególnych modeli), znowu hamownia. Jeśli coś jest nie tak, możliwość naprawy u nich, jeśli w innym miejscu to klient płaci 100 zł za hamownie odejmowane od ceny przy chipowaniu.
    Nie wchodzi w to zaślepienie EGR - oni nie polecają tego, ale jak ktoś będzie sobie życzył to do dogadania.
    Ja będę brał fakturę, więc dla mnie cena prawie taka sama wychodzi, ale może nie wszyscy są zainteresowani. Po tym co można przeczytać w sieci to nie jest to "garaż u pana józka" a profesjonalna firma. Prosiłbym o wypowiadanie się osoby zainteresowane sprawą...

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał ilnis Zobacz post
    potem wczytanie programu indywidualnie dostosowanego do możliwości samochodu (to niby jest ważne, że nie wgrywają standardu przygotowanego dla poszczególnych modeli),
    niby nie zainteresowany sprawą ale jednak napisze
    "...to niby ważne..." piszesz
    dla mnie to najważniejsze jest

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    P-no
    Auto
    Brera 2.4 200 TuneForce 230km/490nm

Domyślnie

Na początek przed jakimikolwiek działaniami, proponuje odświeżyć listę i zobaczyć ile rzeczywiście z tych 9 osób jest nadal zainteresowane wirusowaniem.

ilnis
    Gość

Domyślnie

Zatem kolejno odlicz:
    1. karol s (wnioskuje po powyższym wpisie).
    2. ilnis

Malik
    Gość

Domyślnie

Wiem że to może niepoprawne politycznie. Nie znam chłopaków z kreatora mocy, ale znam Witka. Zastanówcie. Ja bym spróbował się jednak dodzwonić. Możecie mu powiedzieć jaka jest sprawa, itd. Ja bym dzwonił w róznych godzinach i próbował co kilkadziesiat minut. Strojenie jednego samochodu moze trwac nawet kolo 2-3godzin. W MR Motors wszystko gra i nikt nigdy się nie skarzyl

Nie chce lobbowac jednego tunera. Trzeba dzwonic wszedzie. Tutaj jednak na podstawie wlasnych doswiadczen wiem że jest to osoba u której z czystym sumieniem mozna zostawić samochód.

lexisnexis
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Malik Zobacz post
    Wiem że to może niepoprawne politycznie. Nie znam chłopaków z kreatora mocy, ale znam Witka. Zastanówcie. Ja bym spróbował się jednak dodzwonić. Możecie mu powiedzieć jaka jest sprawa, itd. Ja bym dzwonił w róznych godzinach i próbował co kilkadziesiat minut. Strojenie jednego samochodu moze trwac nawet kolo 2-3godzin. W MR Motors wszystko gra i nikt nigdy się nie skarzyl

Nie chce lobbowac jednego tunera. Trzeba dzwonic wszedzie. Tutaj jednak na podstawie wlasnych doswiadczen wiem że jest to osoba u której z czystym sumieniem mozna zostawić samochód.
    Witajcie!
    Ja osobiscie kreatora mocy moge polecic ponieważ moich 3 kolegów tam robilo. Dwóch ibizy i jeden toledo. Jak najbardziej byli zadowoleni. Kolega ten co robil ibize zmienil teraz na opla vectre c 150 konna i tez do nich uderzyl od razu po wirusa i tez jest zadowolony. Jak na moj gust jak najbardziej mozmey tam uderzyc. Tymbardziej ze i cena bardziej kuszaca
    Wiec wracajac do uaktualnienia listy "ilnis" ponizej dorzucam swoja osobę:

1. karol s (wnioskuje po powyższym wpisie).
    2. ilnis
    3. lexis-nexis