Grupowy chiptuning MR Motors - Rogalotti - 1000zł

C

CrocodileReggae

Guest
----------------------------------------------------------------------
*** VI Tura zapisów na chiptuning w MR Motors***
Cena 1000zł brutto obejmuje: diagnozę, hamowanie przed i kilkakrotnie po modyfikacji która jest wykonana pod konkretne zachowanie silnika.
W przypadku napędu na obydwie osie lub automatu - dopłata 100zł za każde. Jeśli są już poczynione modyfikacje mechaniczne cena ustalana jest indywidualnie.
Akcja dotyczy SERYJNYCH aut z grupy FIAT sterowanych przez komputery Bosch z lat 2000 - 2008, bez zabezpieczenia antytuningowego
Auta które niedomagają nie będą modyfikowane. Jeśli trzeba - umów się wcześniej na naprawę (MR Motors - Paweł - 510 501 505)
Proszę wszystkich o WKLEJENIE WYKRESU po strojeniu...
--------------------------------------------------------------------------
Terminy umawiacie osobiście...
http://www.mrmotors.pl
MR Motor - W-WA UL. MINERALNA 26 - Rogalotti- 0-694-046-807 (Witek)
Jeśli nie odbiera - to znaczy że hamuje auto - spróbuj po godzinie
więcej na temat grupowego chiptuningu:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=82&t=206894&start=1176

1. szamacz - Alfa Romeo GT 1.9 jtd 150KM

Ostatnia edycja:
To może w maju i ja się wybiorę, bo muszę parę rzeczy posprawdzać i zrobić porządek z dolotem.

Ja również jestem chętny na "strojenie" auta. Chciałbym tylko wiedzieć, kiedy ta grupowa (czyt. niższa) cena się uaktywnia? Z góry dziękuję za odpowiedź.

----------------------------------------------------------------------
*** VI Tura zapisów na chiptuning w MR Motors***
Cena 1000zł brutto obejmuje: diagnozę, hamowanie przed i kilkakrotnie po modyfikacji która jest wykonana pod konkretne zachowanie silnika.
W przypadku napędu na obydwie osie lub automatu - dopłata 100zł za każde. Jeśli są już poczynione modyfikacje mechaniczne cena ustalana jest indywidualnie.
Akcja dotyczy SERYJNYCH aut z grupy FIAT sterowanych przez komputery Bosch z lat 2000 - 2008, bez zabezpieczenia antytuningowego
Auta które niedomagają nie będą modyfikowane. Jeśli trzeba - umów się wcześniej na naprawę (MR Motors - Paweł - 510 501 505)
Proszę wszystkich o WKLEJENIE WYKRESU po strojeniu...
Terminy umawiacie osobiście...
http://www.mrmotors.pl
MR Motor - W-WA UL. MINERALNA 26 - Rogalotti- 0-694-046-807 (Witek)
Jeśli nie odbiera - to znaczy że hamuje auto - spróbuj po godzinie
więcej na temat grupowego chiptuningu:

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php...894&start=1176

1. szamacz - Alfa Romeo GT 1.9 jtd 150KM
2. Wieri - AR MiTo Qv
3. Fisz - AR GT
4. ToHrn - AR GT JTD M-jet

Zazwyczaj musi być około 10 szt zapisane żeby umawiać... Auta są potem robione indywidualnie w dowolnych (pasujących) terminach.

O kurka, w takim układzie, to czas na zmiany oprogramowania nadejdzie chyba dopiero na kolejną Gwiazdkę ;).

Kurcze no mam nadzieje że nie, bo chciałem w Marcu, góra początek kwietnia zawirusować swoją:/

Niestety, ale póki co powolutku to idzie. Chyba, że się podłączymy pod forum VWGolf [JOKE], gdzie limit 10 osób został już dawno przekroczony o jakieś 340 aut :-D. Ja na "strojenie" mógłbym pojechać nawet teraz, ale limit 10 aut póki co uniemożliwia mi tę podróż :-/. Jednak myślę, że warto poczekać, bo jest sporo taniej niż na "indywidualne" zapisy, a dodatkowo mamy pewność fachowego zrobienia samochodu (przynajmniej na podstawie dotychczas zdobytej przeze mnie wiedzy).

Sporo swojego czasu miałem do czynienia z MRMotors. Organizowałem również wielokrotnie grupowe czipowania u Rogala. W razie problemów chętnie służe pomocą.

Po tylu latach kontaktów z MrMotors chłopaków mogę polecić z czystym sumieniem. Lepszego tunera nie znajdziecie w promieniu kilkuset kilometrów! :)

WIELKIE dzięki za ofertę pomocy :). W tej chwili największym "problemem" jest to, że nasza skromna grupa nie kwalifikuje się na rabat grupowy. A jak widać, przynajmniej dwie osoby są zdecydowane na zabieg "strojenia" samochodu najbliższym czasie.

ToHrn, czekaj az kupię Alfe, mysle ze nie bedzie problemow ;)

A tak w ogole, to probowaliscie zadzwonic do Witka i powiedzieć mu jak wyglada sprawa? Powiedzcie ze dzwonicie w ramach dopięcia się do grupowania w VW Golf. Moze pojdzie Wam na reke (o ile ostatnio nic sie nie zmienilo).

Mogę poczekać, pod warunkiem, że szybko kupisz, więc szybko zacznij rozglądać się za samochodem ;) :P.
A tak na poważnie, to strasznie ciężko dodzwonić się do Pana Witolda (przynajmniej w moim przypadku). Mój dotychczasowy kontakt z Nim opierał się wyłącznie na SMS-ach, co i tak pozwoliło na ustalenie kilku istotnych dla mnie rzeczy - notabene, sam kontakt bardzo sympatyczny, a żaden mój SMS nie pozostał bez odpowiedzi (pod tym względem, chyba bardziej "kuleje" kontakt e-mailowy).
Z tą "kooperacją" z forum VW, to był żart, ale z tego co piszesz wnioskuję, że możliwy do zrealizowania :) - chyba muszę się tam w końcu dodzwonić i pogadać konkretnie, jeśli oczywiście reszta zainteresowanych "modem" wyraża dalszą chęć współpracy (czyt. nadal są zdecydowani na odwiedziny w MR MOTORS).

Chcialbym dolaczyc do wiosennego tuningowania w MR Motors jesli temat wciaz aktualny

Łukaszu wielkie czipowanie u 7Days-a, jedziemy!!

Ostatnia edycja:
OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.

Ostatnia edycja:
OK, może Ci, którzy zrobili tu mały bałagan, będą tak łaskawi i określą się czy rzeczywiście są zainteresowani całą akcją? Bo wnioskuję, że jedynym prawdziwym głosem w tej dyskusji był głos VVoytec (a propos Twojego pytania, to oczywiście temat wciąż aktualny) i tylko jego należy dopisać w tej chwili do listy.

Witajcie,
Wiem ze jestem nowym grzbietem na forum ale zarejestrowałem się celem zapisania do grupy osób chcących w końcu coś konkretnego zrobic - tj zawirusowac autko. Moja mućka od roku już sie z tym mierzy i stwierdziła że teraz jest gotowa. Zatem uprzejmie proszę o dopisanie mnie do listy. Jestem z warszawy i jak najbardziej konkretnie chociazby jutro mogę się umówić :)

P.S. Witam na forum
P.S.2. Rozmawialem przed chwila z Witkiem i nadal temat jest aktualny. 10 KONKRETNYCH osob. Panowie, moze jacys znajomi z innymi samochodami? Ogarnac sie prosze i się umawiamy na początek marca ;) Wiec mamy dwa tygodnie na dokrecenie. Na tą chwile po tym co wyczytalem na forum jedna osoba chetna. Jezeli ktos jeszcze chce. Prosze o dopisanie sie. Mysle ze pierwszy tydzien marca bedzie dobry terminem na chipowanie...

Ponizje lista:
1. VVoytec
2. Lexisnexis

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót