lampy do 156

Auto
156 2.0 T.S.
jak przerobic lampy ktore wygladaja na soczewkowe w modelu 156? malo wiem o tych autach kupuje teraz alfe 156 z 2001 i chcial bym tam takie inne lampy jak w alfach 156 po Fl czyli takie jak w 159 :P nie wiem czy dobrze wam to wytlumaczylem i czy ktos bedzie w stanie pomoc ale mam nadzieje ze ktos zrozumie:P

z gory przeepraszam

te lampy przerobione na soczewki ładne ale homologacji to raczej nie ma niestety więc zainwestuj trochę więcej i kup orginały soczewkowe z paskiem led oczywiście jeśli się komuś to podoba ale świecą bardzo dobrze i posiadają homologację

wszystko napewno można zrobić jeśli ma się wiedze i narzędzia ale czy warto bawić się w samoróby ?? to już zostawiam Tobie

a ja polecam te z pierwszego montażu, zawsze można wozić 2 zwykłe żarówki i zmienić jak się policja przywali. Świecą bardzo dobrze i wyglądają też dobrze.

posiadam przy swojej włoszce lampy ktore pokazal Kosiarz ( z listwa Led) lampy przy czarnyn nadwoziu wygladaja bardzo dobrze, swieca bez problemow, a co do policji to chcieli sie doczepic ale nie mieli o co... wiec polecam..

dla czego uwazasz ze tak zle i tak nie dobrze??:P co moge zrobic w alfie za 1000zl??:P jedynie lampy kupic:P heheh

kola to srebrnej alfy hmmm to jest dopiero wyszyn zeby cos ladnego kupic , i nie chodzi mi tu o "jakies kolo" tlyko musza byc porzadne aluskii

lampy to wiestuning?!

kola to srebrnej alfy hmmm to jest dopiero wyszyn zeby cos ladnego kupic , i nie chodzi mi tu o "jakies kolo" tlyko musza byc porzadne aluskii

lampy to wiestuning?!

Za 1000 zł to można takie felgi kupić, że głowa mała... Jak chcesz to kolega mój ma 17 do AR za około 600 zł. A lampy weź od kolegi Proxim@Ar z czarnym środkiem i będziesz zadowolony.

Amortyzatory
Powrót